Alcedo

Alcedo

alcedo.ro

Despre ALCEDO

Infiintata in 1990, compania ALCEDO detine cea mai mare retea de distributie de inputuri pentru agricultura. ALCEDO are acoperire nationala, dar si un portofoliu de clienti pe care l-a creat in timp. Practic, ALCEDO lucreaza pentru o treime din fermierii de pe piata romaneasca, agricultori care isi doresc sa faca agricultura de performanta. ALCEDO reprezinta pentru clientii sai garantia calitatii si a recoltelor bogate.

Portofoliu ALCEDO

Daca la inceput, ALCEDO distribuia doar produse de protectia plantelor, cu timpul au fost introduse in portofoliu semintele certificate, ingrasamintele, precum si servicii: preluare de produse agricole, analizele de sol, dar si de apa.

ALCEDO se distinge ca lider pe piata de distributie de produse de protectia plantelor si de seminte certificate si este in top 3 distribuitori de ingrasaminte din Romania. ALCEDO colaboreaza cu cei mai mari furnizori din lume, avand cea mai variata gama de produse.

Se diferentiaza insa produsele si serviciile din PORTOFOLIUL ISCUSIT al ALCEDO. Mai concret, “PORTOFOLIUL ISCUSIT” inseamna un portofoliu de produse si servicii, capabil sa satisfaca toate cerintele tehnologice la nivel de ferma. Inseamna produse de protectia plantelor, “PRODUSE ISCUSITE” din care o parte sunt formulate in Romania, la ALCHIMEX, alaturi de partenerii nostri.

“SEMINTE ISCUSITE” inseamna soiuri si hibrizi care “ne-au convins”. Pentru o parte din aceste seminte facem multiplicarea in Romania.

“INGRASAMINTE ISCUSITE” inseamna un portofoliu complet, format din ingrasaminte de baza de ultima generatie, ingrasaminte starter, ingrasaminte foliare, dar si biostimulatori. Si pentru ca viitorul nostru al tuturor este marcat de revolutia digitala toate detaliile despre produsele din “PORTOFOLIUL ISCUSIT”, dar si despre portofoliul complet ALCEDO, le gasiti in APLICATIA MOBILA ALCEDO.

SERVICIILE ISCUSITE oferite de catre ALCEDO (analiza de apa, analiza de sol) vin sa completeze necesarul de tehnologie al oricarei ferme, iar “SFATURILE ISCUSITE” ajung la dvs. si prin intermediul aplicatiei mobile!

Reteaua Logistica

Activitatea de distributie este sprijinita de existenta unei retele de depozite asezate strategic, pentru ca marfa sa fie livrata in cel mai scurt timp catre fermieri, dar si de o “flota” de transport consistenta. Totodata, sunt deservite un numar mare de fitofarmacii partenere, printre care unele in proprietatea ALCEDO.

Pentru a veni in sprijinul fermierilor ALCEDO se implica in finantarea propriilor clienti, pentru achizitionarea de inputuri. Mai mult, pentru preluarea de produse agricole, compania detine silozuri, oferind astfel si servicii post-vanzare.

Echipa ALCEDO

Istoria unui brand puternic, cum este ALCEDO, se scrie si datorita echipei. De-a lungul anilor, compania si-a format o echipa de profesionisti, care au crescut si s-au format odata cu business-ul ALCEDO, ajungand printre cei mai buni specialisti din tara. Managementul ALCEDO este reprezentat de oameni pasionati de munca lor, dornici de performanta si constienti de faptul ca succesul se construieste cu indrazneala si profesionalism. Majoritatea dintre ei sunt in companie inca de la inceputuri, iar acest lucru dovedeste seriozitatea si calitatea lor, precum si respectul ALCEDO fata de angajati. Echipa de vanzari https://www.alcedo.ro/contact/ la nivel national este formata din zeci de specialisti care contribuie prin ambitie si perseverenta la succesul companiei. Este o echipa de specialisti foarte bine pregatiti, capabili sa le acorde consultanta agricola. Standardele de calitate ale activitatii ALCEDO sunt demonstrate si prin faptul ca detinem certificatele ISO 9001:2000 si 14001:2004

Grupul ALCEDO:

Grupul ALCEDO are in componenta sa 3 firme: ALCEDO- cel mai mare distribuitor national de produse de protectia plantelor, ALCHIMEX – cel mai mare formulator local de produse de protectia plantelor si GEEA- agentie de publicitate si editura.

 

Pret

RON  –  RON

  • 15RON
  • 300RON
Actiune
Rating
Disponibilitate
Boli
Categorie
Cultura
Transport gratuit