Sumiagro

Sumiagro

sumi-agro.ro

SUMI-AGRO

Summit Agro Romania s-a infiintat in anul 1997 si apartine grupului de firme cu capital japonez Sumi Agro Europe, care la randul sau apartine SUMITOMO CORPORATION din Japonia.

SUMITOMO CORPORATION a luat fiinta in 1919 bazandu-se pe indelungata experienta SUMITOMO ale carei baze au fost puse in urma cu patru secole, prima companie fiind creata inca din 1630; si se numara printre cele mai mari corporatii din Japonia. Activeaza in domenii diverse precum: comert, minerit, constructii, finante, imobiliare, telecomunicatii etc. Este prezenta in peste 129 de locatii in 66 de tari si are peste 73.000 angajati.

Summit Agro Romania are ca obiect principal de activitate comertul cu produse fitosanitare, seminte pentru agricultura si fertilizanti si reprezinta in Romania un numar de peste 15 producatori de produse agrochimice si seminte.

Prin numarul si diversitatea produselor din portofoliu, Summit Agro Romania poate oferi fermierilor programe complete de protectie si hranire a plantelor, incepand de la semanat pana la recoltare. Certificarea SR EN ISO 9001:2008 este o garantie in plus a calitatii managementului, produselor si serviciilor oferite de companie.

Varietatea de produse macro si microambalate satisface nevoile fermierilor cu exploatatii agricole mari cat si a celor care produc pe suprafete mici, pentru consum propriu sau pentru piata de fructe si legume proaspete.

Produsele Summit Agro sunt comercializate in Romania printr-o retea autorizata de distribuitori nationali, regionali si fitofarmacii, iar informatia tehnica si asistenta de

specialitate sunt asigurate de echipa de specialisti angajati ai firmei, la un inalt nivel de profesionalism.

La baza actiunilor companiei sta seriozitatea, transparenta si respectul fata de parteneri.

Misiunea Summit Agro Romania este de a se integra in agricultura din Romania si de a pune la dispozitia partenerilor sai solutii performante, reprezentate de produse de protectia plantelor, seminte si fertilizanti de inalta calitate, create in urma unor ample activitati de cercetare-dezvoltare de inalta performanta.

Summit Agro Romania

 

0.0
in stoc
350 RON
+
Mospilan 1kg insecticid sistemic
ActiuneSistemic CategorieInsecticide
0.0
Indisponibil
210 RON
Nissorun 10WP 1kg Acaricid sistemic
ActiuneTranslaminar, Sistemic CategorieInsecticide
Trika Expert 10kg Insecticid granulat, actioneaza prin contact si ingestie
ActiuneContact CategorieInsecticide
Pret

RON  –  RON

  • 210RON
  • 370RON
Actiune
Rating
Disponibilitate
Boli
    Afiseaza toate (17)
Categorie
Cultura
    Afiseaza toate (37)
Transport gratuit