Solarex

Solarex

solarex.ro

Compania noastră s-a înființat în anul 1993. În acest timp Solarex a avut o creștere spectaculoasă a cifrei de afaceri anual, iar în prezent avem un personal calificat de peste 100 angajați.

Domeniul de activitate al SOLAREX IMPEX SRL este microambalarea pesticidelor și distribuția națională de pesticide și semințe. Firmă are certificare ISO 9001/2000, dovadă a calității și standardelor înalte menținute de specialiștii noștri. De altfel deviza firmei este:”Produse de calitate, pentru culturi bogate”.

SOLAREX IMPEX SRL deține capacități de depozitare a cerealelor de 30.000 tone în două locații Drobeta Turnu Severin și Segarcea și uscătoare de cereale de ultimă generație.

Ne dorim îmbunătățirea serviciilor oferite, oferirea de soluții viabile în rezolvarea problemelor fermierilor și vă putem asigura că aprovizionarea cu marfă se va face în cel mai scurt timp din momentul lansării comenzii ferme.

Vă invităm să ne vizitați oricând aveți timp sau să ne contactați pentru a stabili întâlniri cu unul dintre experții noștri care vă vor prezenta caracteristicile, calitățile produselor noastre, precum și consultanță pentru a adapta aceste soluții la culturile dumneavoastră.

 

0.0
in stoc
40 RON
+
Zeama bordeleza 1kg fungicid de contact pe baza de cupru
ActiuneContact CategorieFungicide
Pret

RON  –  RON

  • 40RON
  • 40RON
Brand
Actiune
Rating
Disponibilitate
Categorie
Transport gratuit