Holland Farming

Holland Farming

hollandfarming.ro

S.C. HOLLAND FARMING SRL Firmă mixtă, româno-olandeză, cu sediul în București, înfiinţată în anul 1997, având obiectul principal de activitate importul şi distribuţia următoarelor produse:

• Semințe profesionale de legume pentru producătorii de legume. Gama de hibrizi de legume (tomate, ardei, castraveți, vinete, vărzoase, rădăcinoase, legume pentru frunze) de la firma olandeza RIJK ZWAAN bv. Soiuri consacrate de legume de la firma olandeză PIETERPIKZONEN bv, și soiuri de fasole, mazăre, dar și hibrizi de porumb zaharat de la firma olandeză POPVRIEND SEEDS bv și germană VAN WAVEREN.

• Îngrăşăminte chimice cu eliberare controlată pentru fertilizarea de bază, îngrășăminte hidrosolubile și foliare pentru fertilizările faziale de la firma ICL SPECIALTY FERTILIZERS (EVERRIS INTERNATIONAL).

• Biostimulatori de creștere și dezvoltare de la firmele HOLLAND FARMING bv din Olanda și ATLANTICA AGRICOLA sa – Spania.

• Produse pentru culturi ecologice, nutrienți și tratamente ecologice: produsul superconcentrat Cropmax de la firma HOLLAND FARMING bv din Olanda, și diverse produse (Nemagold, Zytron, Mimoten, Oleorgan, Kabon, Konflic) de la firma ATLANTICA AGRICOLA sa din Spania.

• Stupi cu bondari pentru polenizarea naturală a legumelor/pomilor fructiferi și control biologic al dăunătorilor din culturile horticole (Swirsscontrol, Oricontrol, Moncontrol, etc.) de la firma AGROBIO din Spania.
• Folie agrotextil pentru protecția culturilor agricole și horticole, produsul COVERTAN cu diverse grosimi, de la firma FiberWeb din Franța.

• Substraturi pentru horticultură: pastile și poturi pentru producerea răsadurilor de legume de la firma norvegiană JIFFY Products AS. Substraturi pentru semănat și repicat de la firmele NOVARBO BY BIOLAN din Finlanda și TERRACULT din Germania.

• Semințe de lucernă și plante furajere.

• Aparatură de măsurat: Termometre, umidometre, tensiometre, pH-metre și diverse alte aparate folosite de producătorii de legume la producerea legumelor în solar sau câmp deschis, de la firma germană Step Systems.

• Bulbi de flori: zambile, lalele, crini, narcise de la firma olandeză P. Nelis & zoons.

• Bulbi de flori: zambile, lalele, crini, narcise de la firma olandeză P. Nelis & zoons.

• Vopsea și mașină pentru marcaj terenuri sportive: de la firma engleză Fleet.


Deținem unul dintre cele mai moderne laboratoare din țară. Acest laborator a luat naștere, pentru a veni în ajutorul fermierilor și societăților cu activități agricole prin oferirea de servicii de analize de sol, apă și material vegetal. Laboratorul este dotat cu aparatură modernă de mare capacitate și precizie ceea ce permite realizarea unor analize de foarte bună calitate. Toate datele sunt postate pe programe de calculator, de la recepția probei și până la concluziile finale și planurile de fertilizare unde este cazul.

Cu un asemenea portofoliu de produse și cu o experiență de peste 19 ani, Holland Farming a devenit un furnizor foarte important pentru majoritatea fermierilor care vor sa obțină producții calitative și cantitative.
Echipa Holland Farming

 

Cropmax 1L Ingrasamant bio complex superconcentrat pentru fertilizarea foliara
ActiuneContact, Sistemic, Translaminar CategorieFoliare, Regulatori de crestere, Biostimulatori
Cropmax 20L Ingrasamant bio complex superconcentrat pentru fertilizarea foliara
ActiuneContact, Sistemic, Translaminar CategorieFoliare, Regulatori de crestere, Biostimulatori
Cropmax 5L Ingrasamant bio complex superconcentrat pentru fertilizarea foliara
ActiuneSistemic, Contact, Translaminar CategorieBiostimulatori, Regulatori de crestere, Foliare
Pret

RON  –  RON

  • 150RON
  • 2200RON
Actiune
Rating
Disponibilitate
Boli
Categorie
Cultura
    Afiseaza toate (24)
Transport gratuit