Azomures

Azomures

 

 

 

AZOMURES

Azomureș este principalul producător de fertilizanți pentru agricultură, cu un portofoliu de produse care acoperă nevoile fermierilor din România, asigurând în același timp soluții de fertilizare și pentru agricultura altor țări

MISIUNE

Obiectivul nostru este să devenim compania cea mai dinamică din regiune, propulsați de siguranță și calitate, construind parteneriate pentru viitor. Ne-am asumat rolul de a produce și a livra în mod sustenabil îngrășăminte de calitate pentru agricultura de azi și de mâine.

EXCELENȚĂ

Facem toate aceste lucruri cu pasiune, căutând excelență în tot ceea ce facem. Suntem responsabili, ne pasă de comunitatea în care trăim, de mediu, de parteneri și de noi. Avem încredere în acțiunile noastre și dăm dovadă de transparență, deschidere și integritate.

Din 2012, Azomureș este membru al grupului elvețian Ameropa, unul dintre cei mai importanți integratori de inputuri agricole la nivel mondial. Grație unui program masiv de investiții derulat în ultimii ani, Azomureș este astăzi o platformă industrială modernă, pregătită pentru provocările viitoare.

Pret

RON  –  RON

  • 0RON
  • 0RON
Rating
Aplicare
Disponibilitate
Categorie
Transport gratuit