Alchimex

Alchimex

alchimex.ro

 

ISTORIC

În 1998, Alchimex si-a început activitatea de producție cu o instalaţie de formulare pulberi umectabile pentru fungicide şi insecticide. Preocuparea continuă pentru realizarea unei game variate de produse la cele mai înalte standarde de calitate a stat la baza strategiei de consolidare şi extindere a capacităţilor de producţie.

EVOLUŢIE

De-a lungul activității, echipa Alchimex a dezvoltat peste 60 de produse, bazate pe rețete originale. În prezent, portofoliul Alchimex cuprinde o gamă variată de fungicide, insecticide, erbicide, tratamente pentru sămânță, adjuvanți și fertilizanți foliari sub diferite forme de condiționare: concentrate emulsionabile, soluţii apoase, suspensii concentrate, granule dispersabile şi pulberi umectabile.

PROIECTE

Echipa noastră crede în performanță, în evoluție și cercetare. De aceea, ne dorim mereu să creștem, să oferim noi tehnologii moderne agricultorilor și partenerilor noștri. Așadar, ne-am implicat activ în realizarea de noi proiecte, inclusiv europene.

 

CERTIFICĂRI

Alchimex aplică principiile managementului integrat Calitate - Mediu - Sănătate şi Securitate Ocupaţională, fapt confirmat prin acordarea certificatelor ISO 9001, ISO 14001 și ISO 45001. Putem oferi produse care să răspundă nevoilor clienţilor, în conformitate cu cerinţele bunelor practici de fabricație, ce pun accentul pe calitatea recoltelor, protecţia mediului, a sănătăţii oamenilor şi a animalelor.

 

Amiral Profy 6FS 1L Fungicid sistemic tratament seminte grau,secara,triticale,orz si orzoaica
ActiuneSistemic CategorieFungicide
Pret

RON  –  RON

  • 55RON
  • 55RON
Actiune
Rating
Disponibilitate
Boli
Categorie
Cultura
Transport gratuit