Afrasa ES

Afrasa ES

https://www.afrasa.es/catalog

Afrasa – peste 60 de ani de experienta in domeniul fitosanitar

Cu peste 60 de ani de prezenta pe piata, compania spaniola Industrias Afrasa a fost fondata in 1955. Este considerata una dintre companiile cu cea mai mare experienta in sectorul fitosanitar, care a adus contributii importante in ceea ce priveste crearea si dezvoltarea produselor fitosanitare de cea mai buna calitate. Compania se intinde pe o suprafata de 15.000 m2, din care 8000 mp2 sunt ocupate cu laboratoare, depozite, spatii de testare.

Produse fitosanitare la cele mai inalte standarde de calitate

Reusitele in domeniu pe care le-a inregistrat Afrasa de-a lungul timpului se datoreaza echipei de angajati cu un nivel ridicat de experienta profesionala in domeniul agronomiei, chimiei si ingineriei.

Produsele fitosanitare create in laboratoarele proprii indeplinesc toate cerintele in ceea ce priveste eficienta asupra insectelor, bolilor si buruienilor, sunt sigure in ceea ce priveste depozitarea si aplicarea si au un profil toxicologic cu risc scazut pentru mediul inconjurator si pentru oameni. Procesul de fabricare se bazeaza pe proceduri stricte, care asigura controlul calitatii si siguranta in timpul utilizarii. Toate produsele sunt formulate, etichetate si impachetate conform standardelor de calitate in domeniu.

Certificari la nivel european si pentru utilizare in agricultura organica

Produsele fabricate de Afrasa au primit diferite certificari ce atesta eficienta si siguranta acestora.  Compania este certificata in conformitate cu standaradele ISO 9000 si ISO 9001, de catre AENOR (Asociatia spaniola pentru standardizare si certificare), atat la nivel national, cat si international.

Afrasa este o companie certificata si de catre ENAC (agentia nationala spaniola specializata in acreditări in plan european).

Anumite produse fabricate si comercializate de catre compania Afrasa au primit certificare INTERECO, putand astfel utilizate si in cadrul culturilor agricole organice.

Erbicide sistemice cu eficienta ridicata

In portofoliul Afrasa se regasesc mai multe erbicide sistemice, cu spectru larg de combatere, care au actiune interna si eficienta impotriva buruienilor, inca din primele faze de dezvoltare. Unul dintre cele mai populare produse din aceasta gama este erbicidul Satelite, care actioneaza in interiorul plantei, inhiband activitatea unei enzime care controleaza sinteza amino-acizilior esentiali. In contact cu solul, erbicidul devine inactiv.

Alte produse care fac parte din gama de erbicide Afrasa sunt Atila, Azote – cu actiune specializata pe buruienile cu frunze late, Ciclope, Dune, Laser 24, Laser Plus, Reto, Sirio-50 SC si Trailer.

Fungicide sistemice cu spectru larg de combatere

Laboratoarele Afrasa sunt specializate in crearea si dezvoltarea unor formule foarte eficiente pentru fungicide sistemice cu spectru larg de combatere al fungilor. Fungicidele sunt absorbite la scurt timp dupa aplicare si protejeaza inclusiv partile tinere ale plantei, care se dezvolta dupa aplicarea produsului, datorita faptului ca actioneaza la interiorul plantei.

Din gama de fungicide Afrisa fac parte produse precum Afrosan Duplo, Alfil, Cyclo, Latino, Legado, Maga sau Noble.

Insecticide cu actiune de contact

Insecticidele Afrasa sunt create in mod special pentru a proteja plantele impotriva actiunii insectelor daunatoare. Acestea sunt eficiente in majoritatea atacurilor daunatorilor, cu exceptia insectelor care sunt protejate de contactul cu insecticidul prin modul lor de actiune. Principalul avantaj al insecticidelor de contact este faptul ca substanta nu patrunde in interiorul plantei, insa asigura protectie eficienta impotriva daunatorilor.

Printre insecticidele produse de Anfrasa se numara Abanto – certificat pentru culturi organice, Afroil N, Afromyl, Apache, Choke, Fortune AZA, Patrol, Plinto Star si Proximo.

Gama de fertilizatori Wuxal

Gama variata de fertilizatori Wuxal include diferite tipuri de fertilizatori, in functie de modul de aplicare si substantele active pe care le contin. Acestia sunt fertilizatori cu actiune foliara, fertilizatori pe baza de calciu, microelemente, alge, bor, fier, magneziu, precum si fertilizatori pentru anumite tipuri de culturi, ca de exemplu culturile de maslini.

Pe langa aceste categorii principale de produse fitosanitare, Afrasa si-a extins activitatea si spre alte tipuri de produse, ca de exemplu, acaricide (Diablo) si regulatori de crestere a plantelor (Ursus).

Verdon a devenit partener exclusiv in Romania pentru produsele fitosanitare Afrasa, incepand cu erbicidele SateliteTrailer si insecticidul Patrol, urmand o completare a gamei in urmatoarea perioada.

0.0
in stoc
110 RON
+
Bermectine 1L Acaricid-insecticid sistemic
ActiuneSistemic CategorieInsecticide
0.0
stoc epuizat - se va livra cand primim stoc nou
70 RON
+
Trailer 5ha erbicid cu tribenuron pentru buruieni dicotiledonate la cereale paioase
ActiuneContact AplicarePostemergent
Pret

RON  –  RON

  • 70RON
  • 110RON
Actiune
Rating
Aplicare
Disponibilitate
Boli
    Afiseaza toate (28)
Categorie
Cultura
Transport gratuit