Aectra

Aectra

https://www.aectra.ro/

 

AECTRA Agrochemicals SRL

Parte a Grupului de firme Aectra, Aectra Agrochemicals a luat fiinta in anul 1994, ca raspuns la potentialul important al pietei de inputuri pentru Agricultura din Romania.

In perioada de inceput, Aectra a contribuit la introducerea pe piata a produselor concernului multinational Du Pont de Nemours (erbicide, fungicide si insecticide), demonstrand fermierilor beneficiile oferite de utilizarea unor produse de ultima generatie, cu doze reduse, eficacitate selectiva si randamente versus costuri sporite. Ulterior, aceasta colaborare s-a orientat si catre alte companii multinationale, lideri in domeniul protectiei plantelor, dar si spre segmente conexe, prin primul parteneriat cu Pioneer Hi-Bred. Au rezultat astfel primele scheme tehnologice complete de tratament pentru principalele culturi din Romania.

In paralel, Aectra a inceput o lunga activitate de testari si validari in camp ale solutiilor tehnologice aduse de cele mai multe ori in premiera in Romania, impreuna cu fermierii parteneri. Aceasta experienta dobandita cu producatorii locali, specifica conditiilor de clima, cunostinte si tehnologie din Romania, a contribuit decisiv la evolutia companiei si la capacitatea Aectra de a continua sa investeasca si sa aduca solutii RELEVANTE, care sa creasca productiile si sa contribuie la dezvoltarea agriculturii romanesti.

In ultimii ani, constienta de importanta tot mai mare a nutritiei foliare si a biostimularii plantelor, de progresele pe care aceasta categorie de produse le poate aduce nivelului si calitatii productiei, Aectra si-a adancit expertiza in acest domeniu, devenind lider detasat pe piata biostimulatorilor din Romania.

Printre problemele la care Aectra incearca sa vina cu solutii inovatoare se numara si cresterea eficacitatii tratamentelor sanitare si a calitatii apei folosite la solutia de stropit, prin utilizarea pe scara larga a adjuvantilor.

In contextul tendintelor manifestate la nivel mondial, de orientare tot mai clara catre Agricultura de Precizie, Aectra si-a marit capacitatea de a oferi fermierilor solutii de nutritie personalizate, prin dezvoltarea unei linii de fabricatie de fertilizanti foliari, solizi si lichizi, la unitatea sa de productie si cercetare de la CIG – Campia Turzii.

Mai nou, Aectra este implicata in dezvoltarea pe piata din Romania a unor servicii de diagnoza integrate, folosind metode de tele-detectie avio si prin satelit a culturilor, coroborate cu studii de cartare a solului si analize foliare in zonele identificate ca sensibile, toate avand ca rezultanta recomandari de nutritie si stimulare la nivel de parcela.

1986

Fondarea Aectra

Aectra Refining & Minerals ia fiinta in Houston – Texas, SUA.

1990

România

Aectra International Ltd. isi deschide reprezentanta in Romania.

1990

Agentie DuPont

Aectra Romania preia rolul de agent al concernului multinational Du Pont de Nemours pentru intreaga gama de produse ale acestuia pentru piata Romaneasca.

1991

Prima firma mixta in Romania

Aectra SRL ia fiinta in Bucuresti – ca raspuns la cerintele de distributie si vanzare in moneda locala pentru produsele si tehnologiile oferite Industriei Romanesti.

1994

Specializare: Industrie si Agricultura

Aectra Agrochemicals SRL este infiintata cu misiunea de a servi piata de agricultura din Romania cu expertiza si resurse dedicate. Aectra SRL se specializeaza in solutii si produse pentru Industriile: cauciuc, mase plastice, textile, ambalaje si altele.

1994

Lycra

Aectra contribuie la transferul de know-how, tehnologie si suportul in productia primilor ciorapi de dama cu Lycra din Romania la Adesgo. Firele Lycra distribuite de Aectra SRL catre Adesgo contribuie in crearea unor produse care aduc o dezvoltare ampla a segmentului industrial precum si o schimbare in libertatea de miscare si de siguranta a romancelor din acea perioada.

Pret

RON  –  RON

  • 20RON
  • 1600RON
Brand
Actiune
Rating
Aplicare
Disponibilitate
Boli
Categorie
Cultura
    Afiseaza toate (63)
Transport gratuit