Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.acvilanis.ro si magazinul online magazin.acvilanis.ro sunt proprietatea SC ACVILANIS GRUP SRL, cu sediul in sat. Tarian nr. 641, jud. Bihor, cod fiscal RO 17971652, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/1963/2005, denumita in continuare acvilanis. Vizitarea acestui site, sau achizitionarea de produse prin magazinul online magazin.acvilanis.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. acvilanis isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara alta notificare, ultima actualizare a termenilor si conditiilor de lucru a avut loc in septembrie 2020.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului magazin.acvilanis.ro – imagini, fotografii, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC ACVILANIS GRUP SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea, preluarea, copierea sau modificarea fara acordul companiei SC ACVILANIS GRUP SRL a oricaror elemente enumerate mai sus este interzisa si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Securitatea datelor personale

Datele personale furnizate catre acvilanis vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Acestea vor fi utilizate pentru confirmarea comenziilor, informarea prin email sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, eventualele promotii, buletinele informatice periodice etc.

Informatiile primite de la clienti nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc., decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatiile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de compania noastra.

Respectam si garantam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti.

acvilanis garanteaza faptul ca va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Orice utilizator poate solicita stergerea datelor personale din baza noastra de date printr-o cerere in scris trimisa companiei noastre.

Modalitati de plata

Plata ramburs

In aceasta varianta plata comenzii se va face in numerar la livrare. Veti plati direct agentului firmei de curierat in momentul in care va sunt livrate produsele, iar acesta va emite o chitanta.

Pretul produselor afisat pe site este in lei si are TVA-ul inclus si nu include taxa de transport, pretul produselor poate fi subiectul unei negocieri directe cu reprezentantul de vanzari. Negocierea va avea la baza criterii ca: vechimea clientului, repetitivitatea comenzilor plasate, marja fiecarui produs in parte si evolutia preturilor in piata. Acvilanis isi propune sa bata orice oferta a concurentei prin oferirea unor servicii de calitate si preturi corecte. 

Totalul de plata va cuprinde costul produselor comandate plus taxele de transport.

Produsele comandate si taxa de transport trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va face livrarea.

Livrarea

Livrarea produselor cumparate se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, oriunde in tara.

Termenul de livrare este cuprins intre 24 ore si 7 zile lucratoare

Livrarea se face de regula in 24 – 48 ore de la confirmarea comenzii dumneavoastra

Ne rezervam dreptul de a mari timpul de livrare in conditii speciale, caz in care clientul va fi anuntat din timp

Costurile de livrare

  • Pentru livrarea in localitati care fac parte din reteaua Fan Courier (lista aici), costul livrarii se afiseaza la plasarea comenzii si se confirma ulterior de catre personalul acvilanis
  • Pentru livrarea in localitati care nu fac parte din reteaua nationala Fan Courier la costurile de mai sus se adauga taxa pentru kilometri suplimentari parcursi. ( 1 ron / km )
  • Exista posibilitatea de a ridica produsele comandate din Depozitele noastre din Tarian sau Oradea, jud. Bihor

Daca localitatea de destinatie a coletului nu se afla in reteaua nationala de acoperire a Fan Courier, cumparatorul poate alege sa ridice personal coletul de la punctul Fan Courier, din cea mai apropiata localitate, caz in care nu trebuie sa plateasca pentru numarul de kilometri suplimentari.

Daca doreste sa ridice personal coletul de la punctul Fan Courier, cumparatorul trebuie sa mentioneze acest lucru in comanda sau ulterior in momentul contactarii de catre personalul acvilanis

Costurile de livrare sunt suportate de catre cumparator si vor fi platite direct firmei de curierat urmand ca aceasta sa emita o chitanta

Daca la primirea coletului observati eventuale probleme privind integritatea acestuia, pentru a beneficia de inlocuirea produselor deteriorate din culpa curierului veti intocmi un proces verbal de constatare in momentul livrarii. Reclamatiile ulterioare privind aceste aspecte sunt nule. Dupa efectuarea comenzii clientul va fi contactat telefonic pe numarul introdus la datele personale, de catre un reprezentant acvilanis. Comanda va fi livrata numai dupa confirmarea telefonica.

Limitarea de responsabilitate

SC ACVILANIS GRUP SRL nu poate fi ținută responsabilă în față nici unei persoane fizice sau juridice care folosește sau se bazează pe conținut.

SC ACVILANIS GRUP SRL nu poate fi ținută responsabilă pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației de tip conținut prezentată sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni în prezentarea conținutului care pot conduce la orice fel pierderi.

În cazul în care un Utilizator/Client consideră că un Conținut expediat prin orice mijloc de către acvilanis, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate să contacteze pentru detalii SC ACVILANIS GRUP SRL, conform detaliilor de contact, astfel încât SC ACVILANIS GRUP SRL să poată lua o decizie în cunoștință de cauză.

SC ACVILANIS GRUP SRL nu garantează utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial și/sau integral conținutul, de a reproduce parțial sau integral conținutul, de a copia, sau de a exploata orice conținut în orice altă manieră, sau de a transfera vreunui terț orice conținut asupra căruia are și/sau a obținut acces, în baza unui acord de utilizare, fără acordul prealabil scris al acvilanis.

SC ACVILANIS GRUP SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legături din conținut, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii acestora.

SC ACVILANIS GRUP SRL este exonerată de orice vină în cazul utilizării siteurilor și/sau al conținutului transmis către Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, email-ului sau al unui angajat al SC ACVILANIS GRUP SRL, atunci când această utilizare a conținutului poate sau produce pagube de orice natură de partea Utilizatorului, Clientului și/sau oricarui terț implicat în acest transfer de Conținut.

SC ACVILANIS GRUP SRL nu oferă niciun fel de garanții directe sau indirecte că:

  • serviciul/produsul va fi potrivit cerințelor clientului
  • produsele/serviciile obținute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerințelor sau așteptărilor clientului
  • Operatorii, administratorii și/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o formă responsabili pentru relațiile sau consecințele acestora rezultând din, dar nelimitându-se la, achiziții, oferte speciale, promoții, promovări, sau oricare alt tip de relație / legătură / tranzacție / colaborare / etc. care pot apărea între client sau utilizator și oricare dintre cei care își fac promovare directă sau indirectă prin intermediul siteului.

SC ACVILANIS GRUP SRL comercializeaza produse de protectia plantelor nocive, iritante sau fara clasificare de periculozitate conform certificatului de inregistrare pentru comercializarea PPP nr.76 din 21.03.2016, vizat pentru anul in curs, eliberat de Autoritatea Nationala Fitosanitara Oficiul Fitosanitar Bihor.

Fermierii si persoane fizice sau juridice trebuie să utilizeze produsele comercializate de catre sc acvilanis grup srl doar în scopul pentru care acestea au fost omologate şi numai în conformitate cu instrucţiunile de utilizare.

În cadrul tratamentelor fitosanitare, fermierul trebuie să respecte instrucțiunile de utilizare înscrise pe eticheta produselor de protecţie a plantelor și precizările din baza de date PESTEXPERT (disponibila la https://aloe.anfdf.ro/), respectiv să se respecte doza/ha.to, omologată, cultura, agentul de dăunare și momentul aplicării.

SC ACVILANIS GRUP SRL nu comercializeaza produse care se incadreaza in categoria toxice(T)  si foarte toxice(T+)


Litigii

Orice conflict aparut intre clienti si acvilanis va fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, competenta revine instantelor de judecata romane. 

Toti comerciantii din Uniunea Europeana care incheie contracte de vanzare sau prestare servicii online la distanta trebuie sa furnizeze pe paginile lor de internet (siteuri, magazine online) un link in format electronic catre platforma SOL –

Solutionarea Online a Disputelor.

Platforma SOL este un instrument online dezvoltat de Comisia Europeana pentru a facilita rezolvarea disputelor intre comercianti si consumatori in entitati de tip SAL, adica cele care pot rezolva litigiile in afara instantelor de judecata (prin metode de mediere, conciliere, arbitraj, ombudsman, camera de recurs). Link-ul catre platforma SOL este: https://webgate.ec.europa.eu/o...

Link-ul catre ANPC este

Dispozitii finale

acvilanis isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.magazin.acvilanis.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo modificare prealabila a utilizatorului sau clientului.

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare. Ne straduim ca atat imaginile produselor cat si informatiile pe care vi le oferim sa fie clare si conforme cu realitatea. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. De asemenea nuantele culorilor produselor pot diferi usor in realitate datorita diferentelor de culoare dintre cea a produsului in sine si cea de pe monitorul utilizatorului sau clientului.

acvilanis nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc, care nu sunt facute de administratorul site-ului. 

SC Acvilanis Grup SRL este operator de date cu caracter personal: ANSPDCP nr. 28169