Solarex

SOLAREX

Compania noastră s-a infiintat in anul 1993. In acest timp Solarex a avut o crestere spectaculoasa a cifrei de afaceri anual, iar in prezent avem un personal calificat de peste 100 angajati.

Domeniul de activitate al SC SOLAREX IMPEX SRL este microambalarea pesticidelor si distributia nationala de pesticide si seminte. Firma are certificare ISO 9001/2000, dovada a calitatii si standardelor inalte mentinute de specialistii nostri. De altfel deviza firmei este:"Produse de calitate, pentru culturi bogate".

SC SOLAREX IMPEX SRL detine capacitati de depozitare a cerealelor de 30.000 tone in doua locatii Drobeta Turnu Severin si Segarcea si uscatoare de cereale de ultima generatie.

Ne dorim imbunatatirea serviciilor oferite, oferirea de solutii viabile in rezolvarea problemelor fermierilor si va putem asigura ca aprovizionarea cu marfa se va face in cel mai scurt timp din momentul lansarii comenzii ferme.

Va invitam sa ne vizitaţi oricand aveti timp sau sa ne contactati pentru a stabili întalniri cu unul dintre expertii nostri care va vor prezenta caracteristicile, calitatile produselor noastre, precum si consultanta pentru a adapta aceste solutii la culturile dumneavoastra.

Solarex