KWS 4484

sac 50.000 boabe, LG
FAO 380

Cheltuieli de transport: 30ron/sac

Pretul afisat include TVA. Porumbul se factureaza cu taxare inversa

435 RON
10 zile
Stoc zero - se va livra in momentul in care primim stoc nou!
+

Caracteristici:

Hibrid simplu, utilizat pentru productia de boabe. Planta viguroasa are talia inalta si insertia stiuletilor inalta si foliaj bogat.
Comparativ cu hibrizii din grupa sa de maturitate, stiuletii sunt foarte mari si grosi, (16-18 randuri de boabe), foarte lungi (mai mult de 40 boabe pe rand, in conditii bune poate emite si 50 boabe pe rand),pedunculul este foarte lung permitand ca,la maturitatea fiziologica, stiuletele sa se orienteze cu varful in jos pentru a nu retine apa din precipitatii. Rahisul este subtire si rosu. Bobul este dentat, mare, cu MMB foarte bun, cu pericarp subtire in partea superioara, ceea ce ii ofera un dry down foarte bun.


Avantaje KWS 4484:

In conditii bune de sol, climat si tehnologie impresioneaza prin niveluri record ale productiilor. Numarul mare de boabe pe rand si MMB-ul superior ii confera posibilitatea de a atinge nivele maximale de productie. In conditii de stres hidric,datorita sistemului radicular profund si al stay green-ului bun, are posibilitatea de a pastra potentialul ridicat de productie, diminuarea nivelului productiv fiind mult mai mic decat la hibrizii concurenti. Datorita maturitatii (FAO 380), dar si adaptabilitatii la stresul hidric este recomandat pentru cultivare in toate zonele de cultura a porumbului cu exceptia celor extrem de reci.


Recomandari:

Densitatea de semanat in zonele aride (porumb boabe): 65000-700000 plante/ha.
Densitatea de semanat in zonele umede (porumb boabe): 70000-75000 plante/ha.

Ambalaj:
sac 50.000 boabe
Brand:
LG
Categorii de utilizatori
:
Recomandat pentru uz non-profesional (public larg)

Pesticide

Categorie:
  • Seminte porumb

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Alti clienti au cumparat si...