Vitadin 6 FS 1L

Magazin agricol Tarian, cele mai tari oferte!

75 RON
10 zile
60 Produs(e)
+

VITADIN 6 FS

 
VITADIN 6 FS este un fungicid sistemic pentru tratamentul semintelor de grau si orz
Formulare: Suspensie concentrata pentru tratament seminte;
Substanta activa: 60g/l tebuconazol;
Tip de actiune: sistemic;
Proprietati fizico chimice: Vitadin 6 FS este un fungicid sub forma de suspensie concentrata, de culoare rosie, cu miros caracteristic, ce contine 60g/l tebuconazol. Nu este inflamabil, nu este exploziv, oxideaza;
Mod de actiune: Vitadin 6 FS este un fungicid sistemic, din grupa triazolilor, destinat tratarii semintelor de cereale pentru combaterea bolilor transmise prin seminte. Produsul inhiba sinteza ergosterolilor din peretii celulari ai ciupercilor, manifestand actiune preventiva si curativa. Se aplica prin tratarea semintelor inainte de a fi semanate. Dupa aplicare, produsul adera la suprafata semintei, patrunde in interiorul acesteia si apoi in plantula asigurand protectie impotriva agentilor fitopatogeni din sol, din saminta sau de pe suprafata acesteia.
Omologare:
 
Instructiuni de utilizare: Tratamentul se poate face in perioada conditionarii si insacuirii semintelor sau inainte de semanat. Pe perioada depozitarii produsul nu afecteaza germinatia semintelor. Este recomandat ca semintele tratate sa nu se pastreze de la un sezon la altul.
Tehnica de aplicare: Vitadin 6 FS se aplica sub forma de tratament semiumed. Doza de 0,5 l produs se amesteca cu 6 - 7 l apa, apoi se trateaza o tona de seminte. Produsul trebuie aplicat cu utilaje bine calibrate, care sa asigure o acoperire uniforma pe toata suprafata semintelor. Daca semintele urmeaza a fi depozitate se va verifica umiditatea acestora astfel incat sa nu depaseasca parametrii recomandati pentru depozitare.
Compatibilitate: Produsul este compatibil cu insecticidele auorizate utilizate pentru tratamentul semintelor.

Selectivitate/toleranta culturii: Nu lasa reziduuri pentru cultura urmatoare. Nu impune restrictii privind cultura urmatoare.

Brand:
Solarex
Greutate:
1.2kg

Pesticide

Actiune:
  • Sistemic
Categorie:
  • Fungicide

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Alti clienti au cumparat si...