Topsin 500 SC 1L

Magazin agricol Tarian, cele mai tari oferte!

55 RON
10 zile
485 Produs(e)
+

Topsin 500 SC

 
TOPSIN 500 SC este un produs conditionat sub forma de suspensie apoasa concentrată, de culoare alba, care contine 500 g/l tiofanat metil.
 
MODUL DE ACTIUNE:
TOPSIN 500 SC are actiune fungicida, de contact si sistemica, fiind absorbit de plante prin frunze si radacini, avand un foarte bun efect preventiv si curativ fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni care provoaca boli ale plantelor, cu infectie de suprafata si sistemica.
 
MODUL DE INTREBUINŢARE:
TOPSIN 500 SC este omologat pentru tratamente la samanta si/sau in perioada de vegetatie, la urmatoarele culturi:
Tratamentele care se aplica impotriva acestor boli sunt eficace si fata de alte boli importante, cum sunt: (putregaiul cenusiu la vita de vie, capsuni, tomate); monilioza (la piersic, cires si visin) si altele.
Timpul de pauză de la ultimul tratament pana la recoltare:
- 18 zile pentru grau, orz, floarea soarelui, viaa de vie, mar, par;
- 14 zile pentru cires, visin, capsuni, tomate, ardei, vinete, castraveti.
 
MODUL DE APLICARE:
TOPSIN 500 SC se aplica prin stropiri cu volume normale de apa, avandu-se in vedere recomandarile din tehnologiile specifice pe culturi, referitoare la fazele si momentele obligatorii pentru aplicarea tratamentelor. Eficacitatea cea mai buna se obtine cand tratamentele se aplica preventiv, inainte de/sau la aparitia primelor simptome de boala. Tratamentele la samanta se fac cu respectarea regulilor privind reglarea echipemantelor, agitarea continua a solutiilor preparate si evitarea supraumezirii seminţelor tratate. Cand se aplica singur se pot adauga 3-5 litri apa/2 litri produs/tona seminte.
 
TEHNICA DE APLICARE:
Echipamentele de stropit trebuie sa fie prevăzute cu sisteme de agitare permanenta a solutiei de stropit si bine reglate pentru asigurarea uniformitatii stropirilor. Inainte de utilizarea produsului, ambalajul se agita bine, pentru omogenizarea continutului. Dupa golire, ambalajele se clatesc (de 3 ori) cu apa, care se adauga in rezervorul cu solutia de stropit.
 
COMPATIBILITATE:

TOPSIN 500 SC se poate aplica in amestec cu alte produse fungicide si/sau insecticide, cu exceptia celor alcaline, precum si cu fertilizanti foliari (MICROFERT–U, MICROFERT–Fer), avandu-se in vedere si recomandarile din tehnologiile specifice pe culturi privind cele mai eficiente asocieri.

Brand:
Sumiagro
Greutate:
1.2kg

Pesticide

Actiune:
  • Contact
  • Sistemic
Categorie:
  • Fungicide

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Alti clienti au cumparat si...