Finalizează comanda

Sencor Liquid 600 SC 5L

Magazin agricol Tarian, cele mai tari oferte!

375 RON
10 zile
53 Produs(e)
+

Sencor Liquid 600SC - 5Litri

Erbicid selectiv pentru combaterea buruienilor anuale din culturile de cartof, tomate şi soia

Agenți de dăunare combătuți:  

Stir, Traista ciobanului, Spanac salbatic, Busuioc salbatic, Musetel, Ardeiul broastei, Racovina, Trei Frati Patati, Mustar salbatic, Zarna, Susai, Iarba barboasa, Hirusor, Iarba vantului

Culturi tratate:

Cartof, Tomate, Soia

               

 Substanța activă

(Clasificare si securitate cf regulament 1272/2008)

 metribuzin 600 g/l

 

  Descarcă

  ETICHETA  PDF

  FISA DATE SECURITATE  PDF

Mod de acţiune
Sencor Liquid 600 SC este un erbicid selectiv sistemic, preluat prin rădăcini în tratamentul preemergent sau prin rădăcini şi frunze în cazul în care buruienile sunt răsărite. Efectul asupra buruienilor se manifestă prin îngălbenire urmată de necroză. Prezintă un spectru larg de activitate asupra buruienilor dicotiledonate anuale precum Amaranthus retroflexuss, Capsella bursa-pastoris, Chenopodium spp., Galinsoga parviflora, Matricaria spp, Polygonum spp. Stellaria media, Viola spp., Sinaspis arvensis, Solanum nigrum, Sonchus spp. (din seminţe) şi asupra unor specii de graminee anuale precum Echinocloa crus-galli, Poa annua, Apera spica venti.

Mod de utilizare
Cartof: 0,9 l/ha preemergent după plantare pe întreaga suprafaţă, la refacerea bilonului, urmat de un tratament postemergent la doza de 0,6 l/ha când plantele de cartof au până la 5 cm înălţime (2-3 frunzuliţe formate). În cazul infestării puternice cu buruieni monocotiledonate se recomandă utilizarea în asociaţie cu un erbicid antigramineic.

Tomate semănate direct în câmp: se efectuează 2 erbicidări pe întreaga suprafaţă: una preemergentă după semănat în doză de 0,45 l/ha urmată de a doua erbicidare postemergentă în doza de 0,35 l/ha la un interval de minim 40 de zile.

Tomate transplantate în câmp: se efectuează o erbicidare la doza de 0,6 l/ha, cu 5 zile înainte de plantare, după pregătirea terenului în vederea plantării, urmată de o erbicidare la maxim 21 de zile după prima (tomatele au până la 9 frunze) în doză de 0,35 l/ha. În caz de îmburuienare redusă se poate efectua numai aplicarea după plantare folosind o doză de 0,35 l/ha în intervalul: o săptămână după transplantare până când tomatele au maximum 9 frunze.

Soia: se efectuează o erbicidare preemergentă după semănat, înainte de răsărire, folosind doza de 0,35 l/ha.
Timp de pauză: nu se aplică la nicio cultură. Volum de soluţie: 300 l/ha. Nu se aplică pe soluri nisipoase. Nu se utilizează Sencor pentru culturile de tomate în seră.

 

Brand:
Bayer
Greutate:
0.6kg
Categorii de utilizatori
:
Recomandat pentru uz non-profesional (public larg)

Pesticide

Actiune:
  • Contact
Aplicare:
  • Postemergent
  • Preemergent
Categorie:
  • Erbicide

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu