Ridomil Gold MZ 68WG 5kg

Magazin agricol Tarian, cele mai tari oferte!

375 RON
10 zile
29 Produs(e)
+

Ridomil Gold MZ 68WG 5kg

VEDETI VARIANTA INLOCUITOARE ARMETIL M - 65RON

https://magazin.acvilanis.ro/pesticide/armetil-m-1kg/

 

Ridomil Gold MZ 68 WG este fungicid pentru combaterea manei, cu actiune dubla: sistemica si de contact.
Componenta sistemica este absorbita rapid de partile verzi ale plantei, transportata acropetal si distribuita în planta. Astfel, protejeaza planta din interior, precum si noile cresteri aparute la scurt timp dupa tratament.
Componenta de contact formeaza o bariera protectoare pe suprafata frunzei, prin inhibarea germinarii sporilor.
Ridomil Gold MZ 68 WG prezinta un nou tip de formulare – “pepite” – granule dispersabile în apa, cu caracteristici îmbunatatite în ceea ce priveste eficacitatea si usurinta în utilizare.
Intervalul dintre tratamente se va adapta în functie de conditiile climatice, evolutia bolii si a culturii. Pe parcursul unui sezon nu se vor aplica mai mult de 3 tratamente cu produse din gama Gold.
Se recomanda alternarea fungicidului cu produse din alte grupe chimice (de exemplu Bravo 500 SC, Revus 250 SC, Pergado F, Pergado MZ, Pergado C, Universalis 593 SC, Ortiva 250 SC, etc).
Compatibilitate
Fungicidul Ridomil Gold MZ 68 WG este compatibil cu foarte multe produse de protectia plantelor si cu ingrasaminte uzuale. Inainte de amestecarea cu orice alt produs, este recomandata consultarea tabelelor de compatibilitati si efectuarea unui test.

Boala tratata: Mana (Phytophtora spp.)

Brand:
Syngenta
Greutate:
1kg

Pesticide

Actiune:
  • Contact
  • Sistemic
Categorie:
  • Fungicide

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu