Reldan 22EC 1L

Magazin agricol Tarian, cele mai tari oferte!

60 RON
10 zile
Stoc zero - se va livra in momentul in care primim stoc nou!
+

Reldan™ 22 EC


Reldan™ 22 EC este un insecticid cu spectru larg de combatere, actionand prin contact, ingestie si vapori. Eficient impotriva multor daunatori rezistenti din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, cereale paioase, rapita, mustar, precum si a celor din cereale depozitate.

Mod de actiune
Reldan™ 22 EC actioneaza prin contact, ingestie si vapori. Eficient impotriva multor daunatori rezistenti din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, cereale paioase, rapita, mustar, precum si a celor din cereale depozitate.

Mod de utilizare
Reldan™ 22 EC este foarte eficient ca tratament preventiv (la eclozarea oualor) si curativ (larve de 3-7 zile). Tratamentul preventiv limiteaza riscurile atacului de Botrytis. Este necesar sa se faca tratamente pentru fiecare generatie in parte, in functie de avertismente. Reldan™ 22 EC se aplica pe semintele de cereale destinate consumului sau insamantarii in doza de 22,5 ml/t, dilutia facandu-se in 0,75-1,5 l apa pentru 1000 kg cereale boabe. Insecticidul Reldan™ 22 EC poate fi folosit cu orice echipament de stropire cu volum mare sau mediu, cat si cu volum redus de minimum 50 l/ha. Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit variaza in funcţie de cultura la care se aplica tratamentul si de stadiul de dezvoltare al culturii. Ultimul moment al aplicarii: - mar, vita de vie: inaintea coacerii (BBCH 81) - rapita si mustar: inainte de inflorit (BBCH 59) În cazul folosirii Reldan™ 22 EC la produse agricole depozitate, intervalul minim de depozitare este de 90 de zile pentru a respecta limita maxima de reziduuri de 3 mg/kg existenta la nivel european. Recomandări: A se evita aplicarea produsului ziua, la temperaturi ridicate, cand albinele sunt deosebit de active. Nu aplicati Reldan™ 22 EC pe parcursul infloritului. Timp de pauza pana la recoltare: intre 5 si 21 de zile.

Beneficii
Reldan™ 22 EC este cel mai utilizat insecticid din lume;
Reldan™ 22 EC este foarte eficient ca tratament preventiv si curativ;
Tratamentul preventiv limiteaza riscurile atacului de Botrytis.

Spectru de combatere
Cydia pomonella (Virmele marului), Phyllonorycter blancardella (Minierul marmorat), Lobesia botrana (Molia vitei de vie), Stilophyllus, Rhizoperta, Meligethes aeneus (Gandacul lucios al rapitei).

Omologari si Doze
Cultura Doza Patogen
Mar 2,2 l/ha Cydia pomonella, Phyllonorycter blancardella
Vita de vie 2,2 l/ha Lobesia botrana
Cereale depozitate 22 mI/mT Stilophyllus, Rhizoperta
Rapita si mustar 2,0 l/ha Meligethes aeneus

Compatibilitate

Reldan™ 22 EC poate fi combinat cu alte pesticide, respectand recomandarile de pe etichetele produselor. Inainte de aplicarea produsului in amestecuri, se consulta tabelele de compatibilitate si se efectueaza un test de compatibilitate.

Brand:
Dow AgroSciences
Greutate:
1.2kg

Pesticide

Actiune:
  • Contact
Categorie:
  • Insecticide

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu