Comenzi telefonice!

0720 084 370; 0770 793 684; 0730 071 170
Atentie Accept faptul că acest site foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate. OK; Detalii

Previcur Energy 1L

Magazin agricol Tarian, cele mai tari oferte!

270 RON
10 zile
100 Produs(e)
+

Previcur Energy 1L

Previcur Energy este un fungicid sistemic pentru combaterea bolilor produse de ciupercile Oomycetes de sol si foliare la legume si pepeni verzi
Substante active: fosetil 310 g/l + propamocarb 530 g/l
Formulare: SL (concentrat solubil)Mod de actiune:
Fungicidul Previcur Energy are un mecanism complex de actiune, datorita celor doua componente active:
  • Fosetil are o sistemie completa si o distributie ascendenta si descendenta in plante. El stimuleaza sistemul imunitar de autoaparare al plantei, inhiba germinatia sporilor si cresterea miceliului ciupercii.
  • Propamocarb are de asemenea actiune sistemica in plante si, in functie de metoda de tratare, la sol sau in vegetatie, poate fi preluat in plante prin radacini sau frunze. In cazul tratamentelor foliare, propamocarb este preluat in plante in mai putin de o ora de la aplicare. Asupra ciupercilor are actiune de tip multi-site.
Mod de utilizare:
Castraveti - se efectueaza 1-2 tratamente foliare preventive in intervalul inflorire - cresterea fructului. Durata de protectie a culturii este de 10-14 zile de la aplicare. Volumul de solutie este de 1000 l/ha.
Tomate - tratamentele se efectueaza la sol, in rasadnita. Primul tratament se efectueaza in rasadnita, in intervalul semanat-rasarit si necesita un volum de solutie de 3 l/mp.
Al doilea tratament se efectueaza cu cel mult o saptamana inainte de transplantare, la aceeasi concentratie si acelasi volum de solutie ca la primul tratament.
Pepeni verzi - se aplica un tratament la sol cu 250 ml solutie/planta imediat dupa semanat, care poate fi urmat de un al doilea la 7-10 zile in aceeasi doza.
Timp de pauza:

Intre aplicarea ultimului tratament cu Previcur Energy si recoltare trebuie sa treaca 3 zile.

Pesticide

Actiune:
  • Sistemic
Brand:
Bayer
Categorie:
  • Fungicide
Greutate:
1.2kg

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu