Orius 6 FS 1L

Magazin agricol Tarian, cele mai tari oferte!

90 RON
10 zile
12 Produs(e)
+

ORIUS 6 FS

Proprietati fizico-chimice
Orius 6 FS este un fungicid din grupa triazolilor, conditionat sub forma de suspensie de tip flowable si contine 6% tebuconazol. Se prezinta ca o suspensie fina, omogena, mobila, cu tendinta de depunere in timp, dar cu o buna capacitate de revenire in sistem omogen, de culoare rosie, cu miros caracteristic. Produsul nu este exploziv si nici coroziv.
Mod de actiune
Orius 6 FS este un produs cu o formulare moderna pentru tratamentul semintelor de cereale, care prin actiunea sa sistemica le protejeaza pe acestea contra celor mai pagubitoare boli transmise prin samanta. Substanta activa tebuconazol actioneaza prin inhibarea pe doua cai a biosintezei ergosterolului prin peretii celulari ai agentilor patogeni tinta. Odata absorbit in planta, produsul se transloca acropetal, protejand astfel tinerele plante de instalarea infectiilor fitopatogene si determinand o crestere mai viguroasa a acestora. De asemenea, produsul formeaza in jurul semintelor tratate o zona concentrica impregnata cu vapori de substanta activa care protejeaza plantele pentru o perioada de mai multe luni de la semanat.
Omologare
Instructiuni de utilizare: Tratamentul se poate face in perioada conditionarii si insacuirii semintelor sau inainte de semanat. Pe perioada depozitarii produsul nu afecteaza germinatia semintelor. Este recomandat ca semintele tratate sa nu se pastreze de la un sezon la altul.
Tehnica de aplicare: Orius 6 FS se aplica sub forma de tratament semiumed. Doza de 0,5 l produs se amesteca cu 6 - 7 l apa, apoi se trateaza o tona de seminte. Produsul trebuie aplicat cu utilaje bine calibrate, care sa asigure o acoperire uniforma pe toata suprafata semintelor. Daca semintele urmeaza a fi depozitate se va verifica umiditatea acestora astfel incat sa nu depaseasca parametrii recomandati pentru depozitare.
Compatibilitate: Produsul este compatibil cu insecticidele auorizate utilizate pentru tratamentul semintelor.

Selectivitate/toleranta culturii: Nu lasa reziduuri pentru cultura urmatoare. Nu impune restrictii privind cultura urmatoare.

Brand:
Adama
Greutate:
1.2kg

Pesticide

Actiune:
  • Sistemic
Categorie:
  • Fungicide

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu