Mustang 5L

Magazin agricol Tarian, cele mai tari oferte!

425 RON
10 zile
34 Produs(e)
+

Mustang

Erbicid sistemic postemergent, destinat combaterii buruienilor cu frunza lata din culturile de cereale paioase si porumb

Agenți de dăunare combătuți:  

Combate peste 100 de specii de buruieni cu frunza lata frecvente in culturile cerealiere, printre care: Amaranthus spp. (Stirul), Ambrosia artemisiifolia (Ambrozia), Anthemis arvensis (Romanita de camp), Atriplex spp. (Loboda), Brassica spp. (Rapita salbatica), Centaurea cyanus (Albastrita), Chenopodium spp. (Spanac salbatic), Helianthus annuus (Samulastra de floarea-soarelui), Papaver rhoeas (Macul rosu), Polygonum spp. (Hrisca), Sonchus spp. (Susai), Stellaria media (Rocoina)

Culturi tratate:

Cereale paioase, Porumb

               

  Descarcă

  ETICHETA  PDF

  FISA DATE SECURITATE  PDF

 Substanța activă

(Clasificare si securitate cf regulament 1272/2008)

   florasulam 6,25 g/l + acid 2,4 D EHE 300 g/l

 

Mod de actiune

Mustang™ penetreaza foarte rapid suprafata foliara a buruienilor, migrand spre punctele de crestere ale acestora. Opreste cresterea buruienilor in 24 de ore.

Mod de utilizare

Produsul se aplica primavara la temperaturi de peste 5ºC, spre deosebire de produsele standard, care devin active numai de la temperaturi de peste 8-10ºC.

Cereale paioase:

Mustang™ are o fereastra foarte larga de aplicare putand fi folosit de la inceputul infratirii pana la formarea a 2 internodii.

Mustang™ este mai putin dependent de temperatura decat majoritatea erbicidelor, componentele sale devenind active chiar de la temperaturi de 5ºC.

Este perfect tolerat atat de cerealele de toamna cat si de cele de primavara.

Porumb:

Mustang™ este selectiv pentru hibrizii de porumb. Se aplica în stadiul de 4-6 frunze. Produsul nu se aplica la cultura de porumb daca s-au facut tratamente cu insecticide organofosforice.

Mustang™ in doza de 0,4 l/ha combate in procent mai mare de 95% buruienile aflate in primele faze de vegetatie. Pentru combaterea buruienilor perene si a celor aflate in stadii avansate de dezvoltare se recomanda doza de 0,6 l/ha.

Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit este de 200-400 l/ha.

Beneficii

Mustang™ asigura combaterea totala a turitei (Galium aparine) si musetelului (Matricaria spp.) chiar si in stadii avansate de dezvoltare.

Mustang™ are o eficacitate foarte buna si in combaterea palamidei (Cirsium arvense).

Spectru de combatere

Mustang™ combate peste 100 de specii de buruieni cu frunza lata frecvente in culturile cerealiere, printre care: Amaranthus spp. (Stirul), Ambrosia artemisiifolia (Ambrozia), Anthemis arvensis (Romanita de camp), Atriplex spp. (Loboda), Brassica spp. (Rapita salbatica), Centaurea cyanus (Albastrita), Chenopodium spp. (Spanac salbatic), Helianthus annuus (Samulastra de floarea-soarelui), Papaver rhoeas (Macul rosu), Polygonum spp. (Hrisca), Sonchus spp. (Susai), Stellaria media (Rocoina).

Omologari si Doze

Cultura Doza

Grau, orz, orzoaica, ovaz 0,4 - 0,6 l/ha

Porumb 0,4 - 0,6 l/ha

Compatibilitate

Mustang™ poate fi administrat concomitent cu fungicide, insecticide, o gama larga de graminicide, ingrasaminte foliare. In cazul amestecului cu alte produse este de preferat efectuarea unui test practic, respectandu-se dozele prescrise.

 

Brand:
Dow AgroSciences
Greutate:
1.2kg
Categorii de utilizatori :
Recomandat pentru uz non-profesional (public larg)

Pesticide

Actiune:
  • Sistemic
Aplicare:
  • Postemergent
Categorie:
  • Erbicide

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Alti clienti au cumparat si...