Midos OIL 10L

Magazin agricol Tarian, cele mai tari oferte!

250 RON
10 zile
Stoc zero - se va livra in momentul in care primim stoc nou!
+

Midos OIL 10L + insecticid Talent 100ml

pachetul Midos Oil, este o varianta inlocuitoare pentru Confidor Oil care este retras de pe piata incepand cu Decembrie 2018

Insecticid pentru tratamente de iarnă / ulei horticol

Agenți de dăunare combătuți:  

Ouă, păduchi, larve

Culturi tratate:

Omologat pentru măr și prun. Se utilizeaza in pomicultură și viticultură

               

  Descarcă

  ETICHETA  PDF

  FISA DATE SECURITATE  PDF

 Substanța activă

(Clasificare si securitate cf regulament 1272/2008)

  Imidacloprid 4 g/l

Midos OIL se prezinta sub forma unei suspensii fine, de culoare alba, omogena, mobila, cu tendinta de depunere in timp dar cu o buna capacitate de revenire in sistem omogen, cu miros specific. Produsul fiind pe baza de ulei, prezinta o vascozitate mare.


Mod de actiune insecticid tratamente de iarna Midos Oil

Insecticidul Midos Oil are atat actiune sistemica cat si actiune fizica complementara de asfixiere datorita uleiului.

Substanta activa actioneaza asupra larvelor paduchelui din San Jose prin penetrarea scutului protector. Efectul tratamentului de iarna la pomi consta in perturbarea ireversibila a functiilor vitale ale centrilor nervosi ai acestora conducand in final la moartea lor.
Ouale hibernante ale diferitelor specii de afide si ale paianjenului rosu sunt intoxicate si asfixiate, astfel ca nu mai are loc eclozarea. Actiunea diferita si complementara a celor doua componente ale produsului previne aparitia fenomenului de rezistenta.

 

Modul de utilizare

Mar
Se utilizeaza pentru combaterea larvelor hibernante ale paduchelui din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus) si a oualor hibernante ale afidelor si paianjenului rosu comu al pomilor (Panonicus ulmi) in concentratie de 1,5% respectiv 22,5 l/ha in 1500 l apa.
Prun
Se utilizeaza pentru combaterea oualor hibernante de afide in concentratie de 1,5%, respectiv 15 l/ha in 1000 l apa.
Se efectueaza un tratament pe sezon, fie toamna dupa caderea frunzelor, fie in perioada de repaus vegetativ, cand temperatura aerului este de minim 5ºC si nu se inregistreaza precipitatii.

Prepararea solutiei de stropit si tehnica de aplicare

Inainte de utilizare se agita energic recipientul cu produs. Se toarna cantitatea de Midos Oil(cu insecticidul aferent) corespunzatoare capacitatii rezervorului instalatiei de stropit, atunci cand acesta este pe jumatate umplut cu apa. Dupa golire, recipientul se clateste de trei ori cu apa iar solutia obtinuta se toarna in rezervorul instalatiei de stropit. Se porneste agitatorul si se completeaza rezervorul cu apa pana la capacitate. Tratamentul se va face cu agitatorul in functiune si se va urmari imbaierea corespunzatoare a coroanei si trunchiului pomilor.
Compatibilitate: Produsul nu se va amesteca cu zeama bordoleza, polisulfuri si produse pe baza de sulf, diclofluanid, captan sau TMTD.
Pentru orice alte combinatii, se va face in prealabil un test de compatibilitate fizico-chimica urmat de un test biologic.

Fitotoxicitate: La concentratia si momentul de aplicare recomandate, produsul nu este fitotoxic pentru culturile la care este omologat.

 

Măr

1,5% (22,5 l / ha) în 1500 L apă/ha

 

Se utilizează în combaterea oualor hibernante de afide

 

 

Prun

1,5% (15 l / ha) în 1000 L apă/ha

 

Se utilizează în combaterea oualor hibernante de afide
Brand:
Solarex
Greutate:
12kg
Categorii de utilizatori :
Recomandat pentru uz non-profesional (public larg)

Pesticide

Actiune:
  • Sistemic
Categorie:
  • Insecticide

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Alti clienti au cumparat si...