MIDOS Energy Forte 1L

Magazin agricol Tarian, cele mai tari oferte!

210 RON
10 zile
146 Produs(e)
+

Midos Energy Forte

Insecticid sistemic si de contact
Contine:
240 g/l imidacloprid
32 g/l deltamethrin
1 g/l tetramethrin

Midos Energy Forte este un insecticid cu dubla actiune, sistemica si de contact (de soc) si remanenta indelungata, sub forma de concentrat emulsionabil, de culoare alba. Substantele active, imidacloprid, deltamethrin si tetramethrin continute de insecticidul Midos Energy Forte, actioneaza prin contact si ingestie asupra daunatorilor.

Substanta activa imidacloprid perturba ireversibil functiile vitale ale centrilor nervosi si insectelor daunatoare, conducand in final la moartea lor. Substantele active deltamethrin si tetramethrin au efect repelent si de soc asupra insectelor, actionand ca inhibitor de nutritie asupra insectelor.
Combinatia de imidacloprid, deltamethrin si tetramethrin confera produsului un spectru larg de activitate facand posibila inclusiv combaterea formelor rezistente la insecticide din alte grupe chimice. In Romania insecticidul Midos Energy Forte este avizat pentru combaterea eficienta a insectelor daunatoare din ordinul Musca Domestica (musca de casa) in doza de 0.5% (1 ml produs/200 ml apa, rata de aplicare: 50 ml solutie de lucru/mp). Se aplica prin pulverizare in mediul infestat, in locuriel unde insectele se pot ascunde, in doza de aplicare recomandata.

Produs al companiei Sharda Europe

Brand:
Solarex
Greutate:
1.2kg

Pesticide

Actiune:
  • Contact
  • Sistemic
Categorie:
  • Insecticide
Dețineți avizul sanitar al produsului Midos E F sau unde poate fi găsit?
Scrie un comentariu

Alti clienti au cumparat si...