Karate Zeon 1L

Magazin agricol Tarian, cele mai tari oferte!

220 RON
10 zile
62 Produs(e)
+

Karate Zeon 50 CS

Substanta activa: Lambda - Cihalotrin 50 gr/litru
Caracteristici: Karate Zeon este insecticid de contact care, pe langa efectul rapid si de soc impotriva daunatorilor, ofera cea mai lunga perioada de protectie, datorita tehnologiei Zeon. Formularea in capsule Zeon permite ca o cantitate maxima de insecticid sa ajunga pe planta, fara pierderi in atmosfera la aplicare.
Mod de actiune: Eliberarea treptata a insecticidului din capsule determina formarea unui depozit stabil, rezistent la actiunea razelor UV si a precipitatiilor.
Tehnologia Zeon este o tehnologie moderna dezvoltata de Syngenta, care permite:
- Protejarea substantei active in formatiuni numite “zeoni”, aflate in solutie apoasa;
- Eliberarea treptata a insecticidului pe planta;
- Actiune de lunga durata datorita protectiei impotriva razelor UV si spalarii prin precipitatii;
- Reducerea riscului de iritatie a ochilor sau pielii;
- Protectia mediului inconjurator si a utilizatorului.
Mod de utilizare:
- Tratamentele la avertizare in functie de biologia fiecarui daunator.
- Pentru a se asigura un efect maxim de combatere, se recomanda o acoperire cat mai buna si uniforma a culturilor tratate.
- Se va evita aplicarea la temperaturile ridicate din timpul zilei, cand daunatorii sunt putin expusi si fotodegradarea este intensa.
- Nu se vor aplica mai mult de trei tratamente cu produsul Karate Zeon pe sezon.
- Se recomanda alternarea cu produse din alte grupe chimice (de exemplu Actara 25 WG).
Timp de pauza: De la efectuarea ultimului tratament si pana la recoltare trebuie sa treaca 3 zile la cartof, ceapa, vinete de camp, 7 zile la cires, lucerna samanta, mar, par, piersic, pomi fructiferi, porumb, prun, sfecla de zahar, varza, vita de vie, 14 zile la tutun, 28 zile la orz, ovaz, rapita si 70 zile la floarea soarelui.
Plante tratate: Cartofi, Ceapa, Cires, Floarea soarelui, Grau, Lucerna, Mar, Orz, Ovaz, Par, Piersic, Pomi fructiferi, Porumb, Prun, Rapita, Sfecla de zahar, Tutun, Varza, Vinete, Vita de vie
Insecte combatute: Omizi defoliatoare, Gandacul de Colorado, Tripsi, Musca cireselor, Paduchele verde, Plosnita cerealelor, Gandacul balos, Viermele merelor, Purici meliferi, Molia orientala, Omida paroasa, Viermele vestic al radacinilor, Viermele prunelor, Gandacul lucios, Gargarita sfeclei de zahar, Paduchele cenusiu, Buha verzei, Molia vitei de vie.

Brand:
Syngenta
Greutate:
1.2kg

Pesticide

Actiune:
  • Contact
Categorie:
  • Insecticide

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Alti clienti au cumparat si...