Hudson 1L

72 RON
10 zile
Produs Indisponibil

Hudson

Erbicid foliar selectiv, sistemic, pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale și perene

Agenți de dăunare combătuți:  

buruieni dicotiledonate

Culturi tratate:

Grau, Orz, Pasuni

 

 

  Descarcă

  FISA DATE SECURITATE  PDF

  ETICHETĂ  PDF

               

 Substanța activă

(Clasificare si securitate cf regulament 1272/2008)

  Fluoxipir 200g/l

 

Proprietăți fizico-chimice: Lichid inflamabil cu aspect limpede de culoarea chihlimbarului.
Modul de acțiune: Erbicid foliar selectiv, sistemic, pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale și perene. Erbicidul este absorbit de aparatul foliar și translocat rapid prin plantă. Este esential ca buruienile țintă să apară în întregime înaintea aplicării iar tratamentul să acopere complet sistemul foliar al buruienilor. Buruienile care răsar după tratament nu sunt combatute. Utilizat numai în agricultură/horticultură.
Domeniul de utilizare: HUDSON poate fi utilizat pentru combaterea buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale, porumb furajer și pășuni.
Tehnica de aplicare: Cele mai bune rezultate se obțin atunci când buruieile sunt în creștere activă. Nu tratați culturile afectate de secetă sau îmbibate de apă.
Tratamentele de primăvară În cazul combaterii buruienilor la grâu, orz, de toamnă: (începând cu 1 Martie la culturile de toamnă). Se aplică 1 L / dacă buruienile sunt mici. Se aplică 2 L /ha când cultura prezintă al treilea nod; pentru combaterea buruienilor care au 10-40 cm- optim 15 cm – nu va fi obținută combaterea completă a buruienilor, dar va fi oprită creșterea lor.
NU AMESTECAȚI HUDSON CU ORICE ALT PRODUS atunci când utilizați doza de 2 L /ha.
Tratamente de toamna: La grâul și orzul de toamnă se aplică începând cu stadiul de 2 frunze a culturii și până la sfârșitul lunii februarie, dar nu după apariția primului nod, în doza de 0,5 L /ha.
Tratament pășuni nou semănate: se aplică 0,75 L/ ha la începutul toamnei când iarba este bine dezvoltată și buruienile sunt în creștere.
La pășuni permanente se aplică 2L/ha în 300-400 L apă, în mod normal, primăvara la etapa de rozetă dar poate fi aplicat și la 14-21 zile după cosire, când frunzele buruienilor au crescut din nou Repetați dacă este necesar și în anul următor.
Brand:
Nufarm
Greutate:
1.2kg
Categorii de utilizatori :
Recomandat pentru uz non-profesional (public larg)

Pesticide

Actiune:
  • Contact
  • Sistemic
Aplicare:
  • Postemergent
Categorie:
  • Erbicide

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu