Faster 10CE 1L

Magazin agricol Tarian, cele mai tari oferte!

70 RON
10 zile
45 Produs(e)
+

Faster 10CE

Insecticidul Fastac® Active este un piretroid de sinteză, de contact, destinat combaterii insectelor adulte, larvelor și ouălor insectelor. 

Agenți de dăunare combătuți:  

Thrips, Afide, paduchi, Omida, Molie, Plosnita cerealelor, Viespe

Culturi tratate:

grâu, orz, vița de vie, rapiță, ceapă, castraveți, măr, prun, varză, porumb, soia, lucernă, arbori, cereale păioase, plante ornamentale, flori, ovăz, tomate

               

 Substanța activă

  cipermetrin 100 g/l

Mod de actiune

Cipermetrinul este un piretroid de sinteza nesistemic, cu actiune de contact si prin ingestie. La doze foarte mici actioneaza rapid asupra sistemului nervos central si periferic al insectelor, avand un spectru larg de actiune, în mod deosebit asupra speciilor de lepidoptere, coleoptere, diptere, hemiptere si altele. Are o buna actiune reziduala pe plantele tratate, cu efect inhibitor asupra hranirii insectelor fitofage.

* pentru culturile de camp (cereale paioase, porumb, soia, rapita, lucerna) dozele de produs omologate pentru utilizare se aplica, de regula, în 300 litri apa/ha, dar, în functie de performanta echipamentelor care se folosesc la stropit, se pot aplica cu cantitati de apa în limitele de 200-400 litri/ha. La vita de vie, volumele normale de apa/ha pentru aplicarea dozei omologate pot sa fie între 600-1000 l apa/ha, în functie de plantatie si de performanta echipamentelor care se folosesc la stropit.

Modul de aplicare

Produsul se aplica, cu mijloace de stropit terestre (în paduri putandu-se folosi mijloace avio în conditiile reglementate), în conditii de calm atmosferic, pentru evitarea deplasarii la distanta a aerosolilor formati, care pot produce efecte toxice asupra albinelor si pestilor. Tratamentele se fac la avertizare sau, în lipsa acestora, se fac preventiv, în momentele si în conditiile precizate în tehnologiile de cultura ca fiind specifice aparitiei/atacului daunatorilor vizati. Dupa golire, ambalajul se clateste bine (de 3 ori), care se adauga în rezervorul cu solutia pregatita pentru stropit. Daca din diferite motive se întrerupe tratamentul, solutia ramasa poate sa fie folosita în continuare si dupa o zi, cu aceeasi eficacitate, numai daca pH-ul apei folosite este neutru spre acid sau daca solutia contine si un fertilizant foliar acid care protejeaza stabilitatea insecticidului într-o apa cu pH alcalin.

Compatibilitate

Produsul este compatibil cu fungicidele si insecticidele omologate pentru tratamente în vegetatie, cu exceptia produselor alcaline.

Daunator: Thrips, Afide, paduchi, Omida, Molie, Plosnita cerealelor, Viespe

 

cereale păioase

0,1 - 0,15 litri / hectar

Viermele roșu al paiului, plosnita cerealelor, gandacul balos, 

 

 

 

Vița de vie

0,02 % sau 0,2 litri /ha

Molia vitei de vie

 

 

 

Porumb, lucerna

0,1 - 0,15 litri / hectar

Viermele vestic al radacinilor de porumb, lacusta marocana, lacusta italiana, cosas, lacusta migratoare

 

 

 

Rapiță

0,2 litri / hectar

Viespea rapiței

 

 

 

Plante ornamentale, flori

0,3 litri / hectar

Păduchele verde al trandafirului, cicada trandafirului, tripsul

 

 

 

Legume

0,2 litri / hectar

Paduchele verde al solanaceelor, cosas, paduchele verde, puricele negru al verzei, molia verzei, puricele cenusiu al verzei, buha verzei, paduchele verde al castravetilor, tripsul tutunului

 

Brand:
Nufarm
Greutate:
1.2kg

Pesticide

Actiune:
  • Contact
Categorie:
  • Insecticide
Cati ml de Faster se utilizează la 3 l de apa pentru stropit tufe trandafiri de grădină.
Aveti si la 3l si la ce pret ??FASTER 10 CE.
Scrie un comentariu

Alti clienti au cumparat si...