Falcon 460 EC 1L

Magazin agricol Tarian, cele mai tari oferte!

160 RON
10 zile
Stoc zero - se va livra in momentul in care primim stoc nou!
+

Falcon 460 EC

Fungicid sistemic pentru combaterea fainarii la vita de vie,a bolilor foliare si a fuzariozei la grau si orz

Agenți de dăunare combătuți:  

Făinare, Complex de boli foliare, Fuzarioza

Culturi tratate:

Vița de vie, Grâu, Orz

               

 Substanța activă

  tebuconazol 167 g/l + triadimenol 43 g/l + spiroxamina 250 g/l

 

 

Modul de actiune
Falcon este un fungicid sistemic cu actiune preventiva si curativa de lunga durata asupra ciupercilor patogene. La scurt timp dupa aplicare el se distribuie uniform în planta prin fenomenul de translocare acropetala. Falcon poate combate inclusiv formele rezistente la alte fungicide datorita modului diferit de activitate al celor 3 substante active componente. Falcon are un interval de aplicare foarte larg, el putand fi utilizat pe toata durata perioadei de vegetatie. 

Modul de utilizare
Vita de vie

Falcon se utilizeaza în doza de 0,3 l/ha în 600-1000 l apa/ha preventiv pentru combaterea fainarii, în tratamente pre- si postflorale, în asociatie cu fungicide specifice pentru mana si putregai cenusiu. Utilizarea în faza preflorala timpurie se recomanda în principal daca rezerva infectioasa din anul precedent este mare si se impune utilizarea unui produs cu actiune sistemica. Se va avea în vedere pentru succesul tratamentului o buna acoperire a plantei. Durata de protectie a culturii este de 10 zile.


Grau si orz
Numarul de tratamente în vegetatie este de 1-2, iar intervalul de aplicare este cuprins între începutul împaierii si începutul înfloririi. În cazul efectuarii unui singur tratament, momentul optim este la aparitia frunzei stindard. Pentru prevenirea atacului de fuzarioza pe spice, tratamentul se efectueaza la începutul înfloririi, moment în care încep sa se produca infectiile cu diferite specii de Fusarium. Durata de protectie a culturii este de 18-20 zile.

            

Vița de vie

0,3 litri/ha

600-1000 l apa/ha preventiv pentru combaterea fainarii, în tratamente pre- si postflorale, în asociatie cu fungicide specifice pentru mana si putregai cenusiu

Fainare (Uncinula necator)

 

Grâu

0,6 - 0,7 litri/ha

Complex boli foliare (Erysiphe graminis, Septoria tritici, Septoria nodorum, Puccinia striiformis, Puccinia recondita); Fuzarioza (Fusarium spp.)

 

 

Orz

0,6 litri/ha

Complex boli foliare (Erysiphe graminis f. sp. hordei, Puccinia hordei, Rhynchosporium secalis)

Brand:
Bayer
Greutate:
1.2kg

Pesticide

Actiune:
  • Sistemic
Categorie:
  • Fungicide

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Alti clienti au cumparat si...