Comenzi telefonice!

0720 084 370; 0770 793 684; 0730 071 170
Atentie Accept faptul că acest site foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate. OK; Detalii

Hudson 1L

Magazin agricol Tarian, cele mai tari oferte!

72 RON
10 zile
100 Produs(e)
+

Hudson 1L

Substante activa: Fluoxipir 200 g/l

Proprietăți fizico-chimice: Lichid inflamabil cu aspect limpede de culoarea chihlimbarului.
Modul de acțiune: Erbicid foliar selectiv, sistemic, pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale și perene. Erbicidul este absorbit de aparatul foliar și translocat rapid prin plantă. Este esential ca buruienile țintă să apară în întregime înaintea aplicării iar tratamentul să acopere complet sistemul foliar al buruienilor. Buruienile care răsar după tratament nu sunt combatute. Utilizat numai în agricultură/horticultură.
Domeniul de utilizare: HUDSON poate fi utilizat pentru combaterea buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale, porumb furajer și pășuni.
Tehnica de aplicare: Cele mai bune rezultate se obțin atunci când buruieile sunt în creștere activă. Nu tratați culturile afectate de secetă sau îmbibate de apă.
Tratamentele de primăvară În cazul combaterii buruienilor la grâu, orz, de toamnă: (începând cu 1 Martie la culturile de toamnă). Se aplică 1 L / dacă buruienile sunt mici. Se aplică 2 L /ha când cultura prezintă al treilea nod; pentru combaterea buruienilor care au 10-40 cm- optim 15 cm – nu va fi obținută combaterea completă a buruienilor, dar va fi oprită creșterea lor.
NU AMESTECAȚI HUDSON CU ORICE ALT PRODUS atunci când utilizați doza de 2 L /ha.
Tratamente de toamna: La grâul și orzul de toamnă se aplică începând cu stadiul de 2 frunze a culturii și până la sfârșitul lunii februarie, dar nu după apariția primului nod, în doza de 0,5 L /ha.
Tratament pășuni nou semănate: se aplică 0,75 L/ ha la începutul toamnei când iarba este bine dezvoltată și buruienile sunt în creștere.
La pășuni permanente se aplică 2L/ha în 300-400 L apă, în mod normal, primăvara la etapa de rozetă dar poate fi aplicat și la 14-21 zile după cosire, când frunzele buruienilor au crescut din nou Repetați dacă este necesar și în anul următor.

Pesticide

Actiune:
  • Contact
  • Sistemic
Aplicare:
  • Postemergent
Brand:
Nufarm
Categorie:
  • Erbicide
Greutate:
1.2kg

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu