Comenzi telefonice!

0720 084 370; 0770 793 684; 0730 071 170
Atentie Accept faptul că acest site foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate. OK; Detalii

Arbiter 5L

Magazin agricol Tarian, cele mai tari oferte!

320 RON
10 zile
100 Produs(e)
+

Arbiter

Proprietăți fizico-chimice: Lichid inflamabil cu aspect limpede de culoarea chihlimbarului.

Modul de acțiune: Erbicid foliarselectiv, sistemic, pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale șiperene. Erbicidul este absorbit de aparatul foliar și translocat rapid prinplantă. Este esential ca buruienile țintă să apară în întregime înainteaaplicării iar tratamentul să acopere complet sistemul foliar al buruienilor.Buruienile care răsar după tratament nu sunt combatute. Utilizat numai înagricultură/horticultură.

Domeniul deutilizare: Arbiter poate fi utilizat pentru combaterea buruienilor dicotiledonate dinculturile de cereale, porumb furajer și pășuni.

Tehnica de aplicare: Cele mai bunerezultate se obțin atunci când buruieile sunt în creștere activă. Nu tratațiculturile afectate de secetă sau îmbibate de apă.

Tratamentele de primăvară În cazul combaterii buruienilor la grâu, orz, de toamnă: (începând cu 1 Martie laculturile de toamnă). Se aplică 1 L / dacă buruienile sunt mici. Se aplică 2 L/ha când cultura prezintă al treilea nod; pentru combaterea buruienilor care au10-40 cm- optim 15 cm – nu va fi obținută combaterea completă a buruienilor,dar va fi oprită creșterea lor.

Tratamente de toamna: La grâul șiorzul de toamnă se aplică începând cu stadiul de 2 frunze a culturii și până lasfârșitul lunii februarie, dar nu după apariția primului nod, în doza de 0,5 L/ha.

Tratament pășuni nou semănate: se aplică 0,75 L/ ha la începutul toamnei când iarba estebine dezvoltată și buruienile sunt în creștere.

La pășuni permanente se aplică 2L/haîn 300-400 L apă, în mod normal, primăvara la etapa de rozetă dar poate fiaplicat și la 14-21 zile după cosire, când frunzele buruienilor au crescut dinnou Repetați dacă este necesar și în anul următor.


Pesticide

Actiune:
  • Contact
  • Sistemic
Aplicare:
  • Postemergent
Brand:
Barclay
Categorie:
  • Erbicide
Greutate:
6.3kg

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Alti clienti au cumparat si...