Comenzi telefonice!

0720 084 370; 0770 793 684; 0730 071 170
Atentie Accept faptul că acest site foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate. OK; Detalii

Chorus 50 WG 1kg

Magazin agricol Tarian, cele mai tari oferte!

300 RON
10 zile
100 Produs(e)
+

Chorus 50 WG

Subtanta activa: 500 g/kg ciprodinil
Mod de actiune: Chorus 50 este un fungicid penetrant sistemic. Ciprodinil prezinta o buna si rapida translocare in funze, acropetala si translaminara. Chorus 50 are actiune preveniva si curativa.
Mod de utilizare:
Combaterea rapanului la mar si par: tatamente preventive se aplica la intervale de 7-10 zile, in functie de conditiile climatice, evolutia bolii si a culturii. Tratamentele curative se aplica in 2-3 zile (maxim 72 de ore) de la producerea infectiei. Chorus 50 este foarte eficient in combaterea rapanului pe frunze in sezonul timpuriu. Acest lucru se datoreaza faptului ca produsul este activ si la temperaturi scazute de peste 5 grade C. Datorita acestor proprietati se recomanda a fi utilizat de la faza de urechiuse de soarece si pana la sfarsitul infloritului.
Combaterea moniliozei la piersic, nectarin, cais si prun: Tratamentele impotriva moniliozei se fac la averizarea serviciilor locale de specialitate. Se recomanda a se aplica preventiv de la stadiul de buton alb, deschiderea primelor flori pana la sfarsitul scuturarii petalelor. Intervalele intre tratamente este de 7-10 zile, adaptabil in functie de conditiile climatice, evolutia bolii si a culturii.
Numarul maxim de tratamente pe sezon: 3.
Tehnica de aplicare: Pentru tratament se recomanda un echipament de aplicare prin pulverizare.
Volumul maxim de solutie la hectar recomandat: 1500 litri pentru mar si 1500 litri pentru nectarine, par, piersic, cais si prun.
Timp de pauza: 21 zile-par,mar; 7 zile-piersic, nectarin, cais, prun.


Pesticide

Actiune:
  • Sistemic
  • Translaminar
Brand:
Syngenta
Categorie:
  • Fungicide
Greutate:
1kg

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Alti clienti au cumparat si...