Comenzi telefonice!

0720 084 370; 0770 793 684; 0730 071 170
Atentie Accept faptul că acest site foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate. OK; Detalii

Biscaya 240 OD 1L

Magazin agricol Tarian, cele mai tari oferte!

215 RON
10 zile
100 Produs(e)
+

BISCAYA 240 OD

Beneficii client:
-acest insecticid are un spectru larg de activitate si o eficacitate sporita
-nu necesita efectuarea unui numar mare de tratamente la ha, aducand beneficii economice
-are un efect rapid si de durata
-se aplica foarte usor
Avantaje produs:
-este eficient atât împotriva insectelor care înteapa si sug sucul celular cât si asupra acelora care rod partile aeriene ale plantei
-este un produs cu activitate sistemica ridicata în planta, actionând asupra insectelor daunatoare prin contact si ingestie
- activitatea nu este influentata de temperatura din momentul efectuarii tratamentului sau de precipitatiile cazute ulterior acestuia
Descriere:
Biscaya 240 OD
Substanta activa: tiacloprid 240 g/l
Formulare: OD (dispersie în ulei)
Insecticid sistemic cu spectru larg destinat combaterii daunatorilor la grâu, orz, ovaz, rapita si cartof
Biscaya 240 OD are o eficacitate ridicata si un spectru larg de activitate atât împotriva insectelor care înteapa si sug sucul celular cât si asupra acelora care rod partile aeriene ale plantei. Este un produs cu activitate sistemica ridicata în planta, actionând asupra insectelor daunatoare prin contact si ingestie. Tiacloprid actioneaza la nivelul sistemului nervos al insectelor, blocând desfasurarea activitatilor vitale. Datorita acestui mod de actiune, Biscaya combate la fel de eficient si formele rezistente la insecticidele conventionale utilizate pâna acum. Activitatea nu este influentata de temperatura din momentul efectuarii tratamentului sau de precipitatiile cazute ulterior acestuia. Formularea de ultima generatie, dispersie în ulei (OD), confera produsului o aderenta si o patrundere în planta a componentei sistemice superioare celorlalte formulari.
Mod de utilizare:
Grâu
Se utilizeaza la la grau la doza de 0,2 l/ha intr-un tratament pentru combaterea plosnitelor (Eurygaster integriceps) si la doza de 0,16 l/ha pentru combaterea gandacului balos (Lema melanopa), pana in faza de lapte/ceara. Tratamentul se efectueaza la avertizare sau la inceputul atacului. Cantitatea de solutie: 200-400 l/ha. Timp de pauza: 21 zile.
Orz, ovaz
Se utilizeaza la doza de 0,16 l/ha intr-un tratament la avertizare pentru combaterea gandacului balos (Lema melanopa). Timp de pauza: 21 zile.
Rapita
Se utilizeaza la doza de 0,3 l/ha pentru un tratament pentru a combate gândacul lucios (Meligethes aeneus) si gargarita silicvelor (Ceutorrhynchus assimillis). Tratamentul se efectueaza la avertizare cu cantitati de solutie de 300-400 l/ha. Biscaya poate fi utilizat fara restrictii in perioada infloritului. Apicultorii vor fi atentionati inainte de efectuarea tratamentului. Timp de pauza: 30 zile.
Cartof
Se utilizeaza la doza de 0,2 l/ha, in 1-2 tratamente la avertizare, la un interval de 21 de zile intre tratamente, pentru combaterea afidelor (Aphis spp.) şi a gândacului de Colorado (Leptinotarsa decemlineata). Timpul de pauză de la ultima aplicare: 14 zile.

Ambalaj - 1 l
Concentratie substanta activa - tiacloprid 240 gr/litru
Dozaj - 0.16-0.3 l/ha
Omologari - Aviz Anul 2007
Timp de pauza - 21 zile
Clasa daunatori - Paduchi, Gargarita, Carabus
Substanta activa - Tiacloprid
Formula produs - Lichid
Tip cultura - Grau, Rapita, Orz, Culturi camp

Tip produs - Insecticid

Pesticide

Actiune:
  • Sistemic
Brand:
Bayer
Categorie:
  • Insecticide
Greutate:
1.2kg

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Alti clienti au cumparat si...