Biscaya 240 OD 1L

Magazin agricol Tarian, cele mai tari oferte!

220 RON
10 zile
1 Produs(e)
+

Biscaya 240 OD

Insecticid sistemic

Agenți de dăunare combătuți:  

Gândacul bălos, gândacul lucios, gargarița silicvelor, afide, gandacul de Colorado

Culturi tratate:

Grâu, orz, ovăz, rapiță, cartof

               

 Substanța activă

  tiacloprid 240 g/l

  Descarcă

  ETICHETA  PDF 

  FISA DATE SECURITATE  PDF

 

Modul de actiune 
Biscaya 240 OD are o eficacitate ridicata si un spectru larg de activitate atât împotriva insectelor care înteapa si sug sucul celular cât si asupra acelora care rod partile aeriene ale plantei. Este un produs cu activitate sistemica ridicata în planta, actionând asupra insectelor daunatoare prin contact si ingestie. Tiacloprid actioneaza la nivelul sistemului nervos al insectelor, blocând desfasurarea activitatilor vitale. Datorita acestui mod de actiune, Biscaya combate la fel de eficient si formele rezistente la insecticidele conventionale utilizate pâna acum. Activitatea nu este influentata de temperatura din momentul efectuarii tratamentului sau de precipitatiile cazute ulterior acestuia. Formularea de ultima generatie, dispersie în ulei (OD), confera produsului o aderenta si o patrundere în planta a componentei sistemice superioare celorlalte formulari.

Modul de utilizare

Grâu

timp de pauză: 21 zile

Se utilizeaza la la grau la doza de 0,2 l/ha intr-un tratament pentru combaterea plosnitelor (Eurygaster integriceps) si la doza de 0,16 l/ha pentru combaterea gandacului balos (Lema melanopa), pana in faza de lapte/ceara. Tratamentul se efectueaza la avertizare sau la inceputul atacului. Cantitatea de solutie: 200-400 l/ha

 

 

Orz, Ovăz

timp de pauză: 21 zile

Se utilizeaza la doza de 0,16 l/ha intr-un tratament la avertizare pentru combaterea gandacului balos (Lema melanopa).

 

 

 

Rapiță

timp de pauză: 30 zile

Se utilizeaza la doza de 0,3 l/ha pentru un tratament pentru a combate gândacul lucios (Meligethes aeneus) si gargarita silicvelor (Ceutorrhynchus assimillis). Tratamentul se efectueaza la avertizare cu cantitati de solutie de 300-400 l/ha.

 

 

 

Cartof

timp de pauză: 14 zile

Se utilizeaza la doza de 0,2 l/ha, in 1-2 tratamente la avertizare, la un interval de 21 de zile intre tratamente, pentru combaterea afidelor (Aphis spp.) şi a gândacului de Colorado (Leptinotarsa decemlineata).

 

 

 

 Biscaya poate fi utilizat fara restrictii in perioada infloritului. Apicultorii vor fi atentionati inainte de efectuarea tratamentului.

Brand:
Bayer
Greutate:
1.2kg

Pesticide

Actiune:
  • Sistemic
Categorie:
  • Insecticide

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Alti clienti au cumparat si...