Cosul meu

Comenzi telefonice!

Go to content

Pachet NICOGAN 195ron/ha

Produse > Pachete

Oferta!!!Alege pachetul pentru porumb în postemergenta pentru 1 hectar

La achiziția a zece pachete primiți o reducere de 50RON!
1.5L (nicosulfuron) + 1L (sdma+dicamba) + 3L (ingrasamant foliar) = 195RON/HECTAR
195 lei
Adauga
SOLUȚIA COMPLETA PENTRU COMBATEREA BURUIENILOR IN CULTURA DE PORUMB, CU APLICARE POSTEMERGENTĂ PENTRU UN HECTAR (peste 4 frunze formate)

1,5 litri - NICOGAN 40 SC(Radial 0,5L), erbicid sulfonilureic care conţine nicosulfuron, substanţă activă cu puternică acţiune erbicidă contra buruienilor monocotiledonate greu de combătut (în special pir și costreiul din rizomi), în condiţii de selectivitate totală faţă de porumb. Produsul se aplică doar postemergent şi este absorbit rapid de buruieni mai ales prin frunze, dar şi prin rădăcini şi apoi se translocă atât ascendent cât şi descendent în curentul de sevă până la nivelul meristemelor (punctelor de creştere), unde provoacă dereglări ireversibile în diviziunea celulară. Plantele capătă în scurt timp de la tratament o nuanţă roşiatică specifică, se etiolează şi apoi se necrozează. Combaterea totală a buruienilor se realizează într-o perioadă mai lungă, de până la 3 săptămâni, însă acestea îşi încetează creşterea imediat după tratament.

1 litru - Dicopur TOP, contine 344 g/l acid 2,4 D din sare de dimetilamina si 120 g/l dicamba. Este un erbicid selectiv si sistemic ce actioneaza asupra buruienilor prin absorbtie, atat la nivelul frunzelor cat si la nivel radicular. Dicopur TOP 464 SL se aplica atunci cand plantele de cultura au 4 – 6 frunze iar buruienile sunt in faza de rozeta.

3 litri - Aurora, ingrasamant foliar superconcentrat cu extract biostimulator din plante, bogat in micro si macroelemente
 erbicide acvilanis

Fii primul care lasa un comentariu!
Back to content