LG

lgseeds.ro

PORTOFOLIUL LIMAGRAIN DE IERI ȘI DE AZI

Creată acum trei sferturi de secol în Franța, compania Limagrain a fost fondată de agricultori și a rămas condusă de agricultori de-a lungul întregii sale existențe, până astăzi. Datorită acestui lucru, dar și a cercetării continue și a muncii de pionierat în biotehnologiile vegetale, Limagrain a devenit încă de la început populară printre fermierii din Europa, iar apoi din întreaga lume, care și-au văzut nevoile satisfăcute de un portofoliu mereu inovativ și actual, creat pentru profit.

Astăzi, suntem primul producător de semințe la nivel european şi al patrulea la nivel mondial. Avem filiale în 57 de ţări şi vânzări în mai mult de 150 de ţări, cu peste 10 000 de angajați. Mai mult de 74% din vânzările noastre au loc în afara Franței.

În Europa, marca noastră LG deţine locul 3 la floarea-soarelui. Uzina noastră de producţie din Franţa este una dintre cele mai mari din lume, şi deţinem una din cele mai puternice reţele de cercetare din Europa, având 120 de centre și puncte de cercetare răspândite în întreaga lume.

Efortul nostru continuu de a ne adapta produsele la nevoile reale ale fermierilor, precum și investițiile în cercetare (17% din cifra de afaceri investiți anual în cercetare), au dus la un portofoliu divers de produse create pentru profit, dar și la un portofoliu de realizări semnificative pentru agricultură. Am fost primii care am produs porumb semănând seminţe din aceeaşi plantă mamă sub folie de plastic, pentru a adapta perioadele de fecundare, iar cercetarea genetică a varietăților timpurii și foarte timpurii a permis dezvoltarea cultivării porumbului în nordul Europei.


Portofoliul nostru actual este unul creat pentru profit inclusiv prin diversitatea sa: răspundem atât cerințelor legate de alimentația umană și animală, cât și de cerințele privind utilizarea industrială, prin cele șapte specii ce constituie activitatea noastră de astăzi: porumbul, floarea-soarelui, grâul, orzul, rapița, mazărea și plantele furajere.


Credem în inovație, ne propunem să înlesnim accesul fermierilor la progres, să respectăm diversitatea agricolă și misiunea noastră principală este să contribuim la dezvoltarea unei agriculturi sustenabile, pentru a veni în întâmpinarea provocărilor viitorului (producția de hrană pentru 10 miliarde de oameni în anul 2050).

Dar, mai ales, urmărim să atingem toate aceste obiective printr-un parteneriat profitabil de ambele părți cu dumneavoastră, agricultorii, partenerii noștri cei mai importanți.

 

 

Nu exista produse in aceasta sectiune