Erbicid Total Agro Glyfo Green

in stoc
 • Agroglyfo Green - Erbicid sistemic total
 • Data expirare: octombrie 2022
 • — Cultura: Agricultura
 • — Combate: buruieni dicotiledonate si monocotiledonate anuale si perene
 • — Substanta activa: Glifosat 360g/l
 • — Doza: 3-5L/hectar; 150-250ml/10L apa(500mp)
 • Fisa cu date de securitate

Vedeti toate produsele partenerului bayer, comercializate de acvilanis

 

45,00 RON
(Pretul include TVA)
+

Cantitatea minima pentru "Erbicid Total Agro Glyfo Green" este 1.

Avantaje
 • — Garantia unui produs original
 • — Notificare SMS
 • — Aveti dreptul sa returnati produsul
 • — Diferite metode de plata
 • — Depozit controlat termic
 • — Garantia pretului corect
Plata
Livrare

Agro Glyfo Green

1 Litru

Mod de actiune

Agro-Glyfo Green este un erbicid total pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene. Este utilizat si pentru disecarea unor culturi inainte de recoltare. Se aplica pe buruieni rasarite. Primele semne de ofilire ale buruienilor apar dupa 24 de ore dupa aplicare iar in 3 saptamani, in functie de specie, se usuca complet. Solul nu trebuie lucrat si nici plantele taiata, pentru ca erbicidul sa poata ajunge la radacini.
Combate toate buruienile si nu este selectiv pentru culturi, de aceea trebuie evitata atingerea acestora cu solutie.

 

Se va folosi un volum de solutie la hectar cat mai redus (100-200 l) pentru a se evita scurgerile de pe frunze iar apa utilizata va fi curata.

Mod de aplicare
Se aplica atunci cand buruienile sunt suficient de mari pentru a asigura o suprafata optima de contact cu solutia de stropit. Buruienile anuale trebuie sa acopere solul iar cele perene sa fie pana in faza de inflorire.
Daca este umiditate excesiva sau temperaturi ridicate si seceta, care conduc la ofilirea si stresarea buruienilor, aplicarea erbicidului nu este recomandata deoarece efectul sau va fi minim.
Se poate aplica pe terenuri necultivate sau cultivate cu conditia ca plantele de cultura sa nu intre in contact cu erbicidul.

Recomandari de utilizare
Inainte de semanat: se asteapta ca buruienile sa creasca pana la 10-15 cm, apoi se erbicideaza cu Agro-Glyfo dupa care, la o saptamana, se poate semana.
Pe miristi: dupa recoltarea culturii, se lasa un timp ca buruienile perene sa creasca suficient, se aplica Agro-Glyfo, dupa care solul se mentine nelucrat aproximativ 3 saptamani.
Inainte de recoltare: daca culturile de cereale sunt imburuienate, cu doua saptamani inainte de recoltare se aplica Agro-Glyfo, care pe langa uscarea buruienilor, va face si desicarea culturii.
In plantatiile de pomi si vita de vie: aplicarea se face cand buruienile au cca.20 cm. Este recomandata folosirea ecranelor de protectie sau eliminarea prealabila a lastarilor pomilor si butucilor de vita de vie, care pot intra in contact cu solutia de stropit.
In pepiniere pomicole si silvice: Agro-Glyfo se aplica atunci cand buruienile au cca. 15-20 cm. Pentru puietii cu talie mica se folosesc ecrane de protectie la pompa. O aplicare trebuie sa se faca si inainte de infiintarea pepinierei.
Pe canale, drumuri, cai ferate: Agro-Glypho se aplica atunci cand buruienile au rasarit in numar cat mai mare. Buruienile perene trebuie sa nu fi depasit faza de inflorire.

Alte recomandari
Se va evita aplicarea pe o vreme instabila cand pot surveni precipitatii in primele 5-6 ore.
Se va evita aplicarea pe timp de vant pentru ca produsul poate fi deviat pe culturile vecine sau pe randurile de plante.
Cand predomina speciile de buruieni dicotiledonate, doza de erbicid va fi mai mare sau se pot face amestecuri cu erbicide antidicotile. Buruienile monocotiledonate sunt mai sensibile la glifosat.
Buruienile anuale sunt mai sensibile la glifosat in primele faze de crestere iar cele perene in faze mai tarzii.
Dupa erbicidare se curata pompa si se spala rezervorul pentru a elimina urmele de erbicid.
Agro-Glyfo se poate aplica si numai pe vetre de buruieni, cu pompa de spate cu o concentratie a solutiei de 2 % (200 ml in 10 l apa).
Agro-Glyfo nu lasa reziduuri si remanenta in sol. Din acest punct de vedere, nu necesita un anumit interval de asteptare pana la infiintarea urmatoarei culturi.

 

 

Vita de vie 

3 - 4 litri /ha

 Aplicare: toamna dupa lasarea frunzelor sau primavara devreme pana la inmugurire, in sezon se va aplica in zilele fara vant pentru a evita atingerea frunzelor vitei de vie

 

 

 

Miristi, terenuri cultivate

3 - 5 litri / hectar

48 ore înainte de infiintarea urmatoarei culturi

 

 

 

 

Livezi

3 - 4 litri / hectar

 Toamna după recoltare sau primăvara devreme

 

 

 

 

(Clasificare si securitate cf regulament 1272/2008)

Brand:
Barclay
Greutate:
1.2kg
Categorii
Categorii de utilizatori:
Recomandat pentru uz non-profesional (public larg)
Pesticide
Actiune:
 • Contact
Aplicare:
 • Postemergent
 • Preemergent
Categorie:
 • Erbicide
Vedeti produse similare

Nu au fost găsite recenzii

Livrare Gratuita

Descoperiti produsele cu Livrare Gratuita

Produse Originale de calitate

Lucram doar cu distribuitori autorizati

Retur 14 zile

Retur 14 zile pentru produsele sigilate