Cosul meu

Comenzi telefonice!

Go to content

Confidentialitate&Cookies

PRIVACY POLICY & COOKIES - POLITICA DE CONFIDENTIALITATE ONLINE SI COOKIES

 
DECLARATIE CONFIDENTIALITATE ONLINE – ultimul update 24.05.2018
Prezenta declaratie de confidentialitate informeaza utilizatorii cu metoda cu care magazin.acvilanis.ro foloseste si protejeaza orice informatie furnizata lui magazine.acvilanis.ro in timpul plasarii unei comenzi pe acest site web. Cu termeni magazin.acvilanis.ro; acvilanis.ro sau 'noi' se refera la propietarul site-ului: ACVILANIS GRUP SRL cu sediul legal in SAT. TARIAN NR.641, COM. GIRISU DE CRIS, JUD. BIHOR. Cod unic de inregistrare RO17971652; Numar de ordine in registrul comertului J05/1963/2005.
Cu termenul utilizator, se refera la orice utilizator care viziteaza site-ul magazin.acvilanis.ro chiar si fara a furniza nici o informatie proprie
SC ACVILANIS GURP SRL poate la randul sau sa modifice aceasta normativa prin intermediul agiornarii acestei pagine
Aceasta politica este in vigoare de la data mentionata mai sus.Utilizatorii trebuie sa verifice mereu aceasta pagina si pagina cu termeni si conditii ale site-ului magazin.acvilanis.ro, ca sa fie siguri in cazul in care se fac eventuale schimbari.
Utilizatorul in afara de la politica de confidentialitate trebuie sa verifice cu atentie si termenii si conditiile site-ului magazin.acvilanis.ro inainte de a furniza orice date personale si inainte de a utiliza serviciile oferite de magazin.acvilanis.ro

DATELE PERSONALE
Utilizatorul accesand site-ul " magazin.acvilanis.ro " și completand formularele disponibile pe site își exprimă acordul neechivoc (fara probleme) la prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate cu această ocazie și este de acord ca SC ACVILANIS GRUP SRL sa poata colecta, utiliza, procesa, păstra, transfera datele cu caracter personal pe serverele sale. Sunteți de acord că, în plus propiile date furnizate odată colectate pot fi folosite pentru cercetare de piață, în scopuri de marketing (inclusiv marketing direct) pentru gestionarea relațiilor cu alți utilizatori, și pentru orice altă activitate permisă de lege și care are legatura cu SC ACVILANIS GRUP SRL.
Recunoașteți și sunteți de acord că nu vor fi supuse la orice altă aprobare în mod expres pentru utilizarea datelor dumneavoastră în conformitate cu activitățile directe și indirecte ale site-ului. Prin urmare, toate datele furnizate prin completarea formularelor de inregistrare vor fi colectate și pot fi utilizate de către SC ACVILANIS GRUP SRL. Utilizatorul este de acord sa scrie toate datele sale in sectiunea "Meniu utilizator/profil" sau in sectiune "Meniu utilizator / date pentru facturare"
Conform legii în vigoare, autoritățile pot cere și impune lui SC ACVILANIS GRUP SRL să furnizeze toate informațiile pe care le deține, care poate conduce la identificarea unui utilizator.
Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator are dreptul de a se opune la prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc și de a solicita anularea, are dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și de a merge la tribunal.
SC ACVILANIS GRUP SRL nu sa inscris in registrul cu prelucrarea datelor personale.
 
SC ACVILANIS GRUP SRL are desemnata o persoana responsabila cu protectia datelor.
Pentru exercitarea oricarui dintre aceste drepturi, vă putea trimite o cerere scrisă în acest sens, semnată și datată, la următoarea adresă:
SC ACVILANIS GRUP SRL adresa SAT TARIAN NR 641, COM. GIRISU DE CRIS, JUD BIHOR precizând intentiile precizate mai sus

STRANGEREA SI UTILIZAREA INFORMATIILOR PERSONALE
SC ACVILANIS GRUP SRL este o societata romana cu responsabilitate limitata, cu sediul legal in SAT TARIAN NR 641, COM. GIRISU DE CRIS, JUD BIHOR; Cod unic de inregistrare RO 17971652. Numar de ordine in registrul comertului J05/1963/2005
 

Site-ul magazin.acvilanis.ro este un magazin online, nu contine date personale in baza de date, informatiile furnizate de catre utilizatori sunt folosite strict conform legii in vigoare pentru emiterea facturilor/confirmarea comenzilor/contactul clientilor/livrarea marfii comandate. Navigarea si vizualizarea produselor este libera in site, poate fi facuta fara a furniza datele personale, totusi pentru plasarea unei comenzi este necesara(dar nu obligatorie) introducerea datelor personale din parte clientilor, unele dintre aceste date de exemplu adresa IP posibil sa nu fie vazuta de client dar va putea fi colectata in mod automat pentru identificare. Unele informatii nu sunt obligatorii, sunt doar folositoare/utile si trebuiesc pentru gestiunea facturilor; pentru a putea fi contactati de utilizatori sau pentru cererea de informatii din partea autoritatilor romane pentru comportament fraudulos.

Conform legislatiei in vigoare magazin.acvilanis.ro are obligatia de a proteja datele personale care ii sunt transmise si doar pentru scopurile indicate
magazin.acvilanis.ro ae grija de utilizatorii sai asigurand la fiecare deplina confidentialitate si aplicarea stricta a drepturilor care decurg
magazin.acvilanis.ro va respecta confidentialitatea utilizatorilor in urmatoarele aspecte:
- gestionarea tuturor informatiilor in mod profesional si responsabil
- adoptarea unor sisteme adecvate de protectie a datelor cu caracter personal
- limitand permisul de a divulga datele cu caracter personal
- garantand precizia si agiornarea datelor cu caracter personal
- respectand deciziile utilizatorilor in privinta colectarii, utilizarea si condividerea informatiilor care le privesc;
- Prelucrarea datelor cu caracter personal numai cu acordul utilizatorilor interesati, sau pentru a respecta in conformitate cu legislatia in vigoare sau a obligatiilor care decurg din relatia contractuala;
 
- Prezentand o procedura transparenta in colectarea informatiilor.
Noi putem sa obtinem informatii cu caracter personal al utilizatorilor in momentul in care ei decid sa le furnizeze, de exemplu cand ne contacteaza prin intermediul postei normale sau a celei electronice sau plaseaza o comanda de livrare a unor produse furnizand datele de facturare/livrare
 
Plasand comenzi sau in momentul in care se trimite informatii cu caracter personal site-ului magazin.acvilanis.ro, utilizatorul este de acord ca informatiile sa fie utilizate in conformitate cu aceasta declaratie de confidentialitate respectand termeni si conditii de utilizare raportate in site-ul magazin.acvilanis.ro
Plasand comenzi sau in momentul in care se trimit informatii cu caracter personal site-ului magazin.acvilanis.ro, utilizatorul poate primi newsletter, material publicitar, oferte de la magazin.acvilanis.ro sau a partenerilor sau alte materiale asemanatoare.
Plasand comenzi sau in momentul in care se trimit informatii cu caracter personal site-ului magazin.acvilanis.ro, utilizatorul accepta ca informatiile sa fie folosite si cu alte scopuri In vigoare cu legea 677/2001, utilizatorul are dreptul de a avea acces si de a actualiza propiile date cu caracter personal si dreptul de a apela la justitie. In plus utilizatorul are dreptul de a refuza elaborarea datelor cu caracter personal sau de a cerea eliminarea acestora. In scopul de a face uz de propiile drepturi si pentru a avea mai multe detalii utilizatorul ne poate contacta la adresa: oleg@acvilanis.ro

SECURITATEA
magazin.acvilanis.ro se angajeaza sa asigure ca in perioada colectarii online a datelor cu caracter personal, informatiile utilizatorului sunt protejate. Pentru a preveni accesul sau divulgarea neautorizata, magazin.acvilanis.ro a decis sa nu stocheze datele preluate de la utilizatori pe serverele proprii astfel datele preluate cu scop de marketing (adrese ip, comportament utilizator) sunt colectate direct de catre operatorii care ne furnizeaza aceste servicii (google/facebook s.a) iar datele necesare facturarii/livrarii marfurilor sunt stocate pe serverele interne in programul de contabilitate/gestiune intr-o baza de date generala ce cuprinde datele tuturor clientilor nostri, pentru a proteja toate informatiile colectate online.Utilizatorul accepta ca propiile date cu caracter personal sunt vizibile fara acordul lui/sau la autoritati in urma reclamatiilor pentru: prejudiciu, fraude, jigniri sau alte daune provocate utilizatorilor site-ului magazin.acvilanis.ro sau tertilor.

CONEXIUNI LA ALTRE SITE-URI
Site-ul magazin.acvilanis.ro poate sa contina conexiuni la alte site-uri de interese. Totusi, in momentul in care utilizatorul paraseste site-ul nostru si se conecteaza la unul dintre aceste link-uri, dorim sa precizam ca magazin.acvilanis.ro nu va putea face nici un fel de control pe alt site web. Prin urmare, magazin.acvilanis.ro nu se poate considera responsabil pentru protectia de confidentialitate/intimitate sau de orice fel de informatie furnizata in timpul navigarii pe aceste site-uri, care nu sunt subiecte a acestei normative de confidentialiate. Prin urmare, va invitam pe voi, utilizatorii sa fiti precauti si sa cititi cu atentie normele de confidentialitate aplicate in acel site web unde navigati.

DATE RELATIVE LA METODA DE PLATA
Metoda de plata utilizata de catre magazin.acvilanis.ro prin specificul produselor comercializate este: plata la curier, urmand a plati numerar curierului in momentul in care primiti/ridicati marfa urmand ca in schimb sa primiti o chitanta pentru suma achitata, asadar, site-ul magazin.acvilanis.ro nu va cere niciodata, precum nu va stoca informatii despre instrumentele Dvs. Financiare, carduri de debit/credit, in acest sens va rugam sa nu furnizati astfel de informatii sub nici o forma.

DEFINITIA TERMENILOR "ADRESA IP" ; "COOKIES" ; "WEB BEACONS" :
-ADRESA IP
Adresa IP este un numar care vine atribuit la locatia utilizatorului atunci cand se conecteaza la internet, permitand calculatoarelor/computer si serverului de a se identifica si de a comunica unul cu celalalt. Aceste informatii pot fi utilizate si in forma agregata, pentru a analiza adaptarea site-ului si a performantelor sale.

-COOKIES
Un "cookie" este un mic fisier cu informatii, care cere de a putea fi transferat de pe un site web pe discul fix/hard disk al calculatorului utilizatorului si dupa ce utilizatorul a acceptat va fi generat fisierul. Un cookie ajuta la analizarea traficului pe web, a recunoaste utilizatorul cand revine pe un site, a permite aplicatiilor web de a raspunde individual utilizatorilor.
Aceste ultime, prin intermediul adunarii si amintirii informatiilor preferate de utilizatori pot fi personalizate dupa exigentele sale, dupa ce il intereseaza sau dupa ce nu doreste/ nu il intereseaza. Pentru a identifica care pagini au fost vizitate, magazin.acvilanis.ro face uz de cookies care inregistreaza accesul, pentru a analiza datele despre trafic ale paginelor web si de a imbunatati site-ul, pentru al face mai receptiv la nevoile clientilor. Aceste informatii sunt folosite doar pentru analize statistice o data completate acestea vin sterse de sistem.
In general, cookies permit lui magazin.acvilanis.ro de a oferi un site mai bun, ne ajuta in a monotoriza ce pagini utilizatorul le considera folositoare sau nu. Un cookie nu permite in nici un mod de a avea acces la calculatorul utilizatorului sau de a avea acces la orice fel de informatie despre el, in afara de datele care a decis sa le imparta cu noi. Este posibil de a decide daca se accepta sau se refuza cookies. Cele mai multe browsere le accepta in mod automat, dar utilizatorul poate schimba, de asemenea, setarile browser-ului pentru a le refuza.
Aceasta alegere poate impiedica utilizatorul de a beneficia in plin de toate oportunutatile site-ului web.

-WEB becons - Un web beacon este o imagine electronica transparenta, folosita pentru a monotoriza ce parcurs urmeaza utilizatorul in internul site-ului sau intr-un grup de site-uri. Mai este definit si "web bugs" si este de obicei folosit de site-uri web care se bazeaza pe consultanti externi pentru a monotoriza propiul trafic. Pot fi folositi impreuna cu cookies, pentru a completa informati in ceea ce priveste folosirea site-ului web si a continutelor sale din partea vizitatorilor.
Site-ul magazin.acvilanis.ro poate sa gazduiasca publicitatea tertilor, care folosesc web beacons in publicitatile sale pentru a vedea de cate ori utilizatorul vede anunturile sale adaugate in site-ul nostru. La acesti terti nici o informatie personala nu este identificata, este furnizata ca web beacons, in acest mod utilizatorul nu poate fi identificat personal cu aceste informatii pe site-ul nostru. Unele software de confidentialitate pot fi configurate pentru a opri web beacons; daca optati pentru a folosi aceaste aplicatii, navigarea pe site-ul magazin.acvilanis.ro nu va fi influentata in niciun fel.

MODIFICARI LA PREZENTA DECLARATIE
magazin.acvilanis.ro poate la randul sau sa modifice prezenta Declaratie de Confidentialitate, pentru a se alinia mai bine cu practicele curente majore in utilizare. In cazul in care sunt modificari in normativa de la confidentialitate, continutul agiornat va fi publicat pe site, cu noua data de reviziuire introdusa la inceputul acestei pagini.

INTREBARI DESPRE DECLARATIE SI CONFORMITATE
magazin.acvilanis.ro se straduieste sa protejeze confidentialitatea online a informatiilor cu caracter personal. In caz de indoieli sau observatii in ceea ce priveste administrarea informatilor cu caracter personal, utilizatorul ne poate contacta la adresa mail oleg@acvilanis.ro. Utilizatorul poate sa foloseasca aceasta adresa de mail pentru orice fel de indoiali in privinta declaratiei de confidentialitate online a lui magazin.acvilanis.ro

 
Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi produse adaptate nevoilor DVS. și pentru a analiza traficul de date in interiorul site-ului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Cookie-urile sunt mici fişiere de text ce pot fi utilizate de către site-urile web pentru a face utilizarea lor mai eficientă.

Legea stipulează că putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs., în cazul în care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs.

Acest site utilizează diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri sunt plasate de către servicii părţi terţe care apar pe paginile noastre.
 
Consimţământul dvs. se aplică următoarelor domenii: magazin.acvilanis.ro
 

Back to content