Chemx

CHEMX

Pasiunea si dorinta de dezvoltare au determinat infiintarea companiei ChemX in anul 2012, iar in 2015 in urma unei investitii consistente in utilaje tehnologice am inceput productia de substante chimice lichide pentru industria auto si de instalatii.

Compania noastra continua o lunga traditie a productiei si cercetarii din industria chimica din Oradea. Ne mandrim cu un colectiv de specialisti experimentati care dezvolta produse noi si supervizeaza procesul de productie.

Anul 2017 a consemnat introducerea pe piata a unei noi game de produse, in domeniul agriculturii. In acest sens va oferim cu mandrie brandul Aurora de ingrasamant foliar, un produs care se deosebeste nu doar prin concentratia ridicata de substante nutritive, dar si prin metoda inovativa de obtinere a extrasului din plante.

Colectivul specializat ne ajuta sa venim in sprijinul partenerilor nostri cu solutii dedicate pentru nevoile pietei.

Datorita pozitionarii facilitatilor de productie, din nord-vestul Romaniei, la granita cu Ungaria, ne ofera posibilitatea unica de a furnzia produse cu un raport calitate/pret fara concurenta pe piata din Romania si din tarile invecinate.