Cosul meu

Comenzi telefonice!

Go to content

Pantera 40 EC 0.1L - 20ron

Produse > Pesticide
Produsul pantera este un erbicid ce combate buruienile monocotiledonate adică cu frunza îngustă din culturile dicotiledonate adică cele cu frunza lată
20 lei
Adauga
Pantera 40 EC

Mod de actiune erbicid Pantera 40 EC:

Erbicidul Pantera 40 EC este absorbit de catre frunzele buruienilor graminee si se transloca in intreaga planta. Substanta activa se acumuleaza in punctele de crestere unde blocheaza sinteza normala a lipidelor, ducand la moartea plantei (buruieni).
Efectul deplin este obtinut la 14-21 zile de la aplicare. Performantele tratamentului cu erbicidul Pantera 40 EC nu sunt afectate de ploi, in masura in care acestea survin dupa uscarea produsului pe plante.
Produsul este compatibil cu majoritatea erbicidelor, fungicidelor si insecticidelor.

Mod de utilizare erbicid Pantera 40 EC:

Erbicidul Pantera 40 EC se aplica postemergent, pentru combaterea buruienilor monocotiledonate (cu frunza ingusta) din culturile dicotiledonate (cu frunza lata). Rotatia culturilor nu este afectata, dupa aplicarea produsului, pana la semanatul altei culturi pot trece doar 24 de ore.
Erbicidul Pantera 40EC se aplica postemergent, cand buruienile graminee au 2-4 frunze sau minim 10 cm inaltime pentru Sorghum Halepense.
Erbicidul Pantera 40 EC este compatibil cu majoritatea produselor erbicide, fungicide si insecticide. Pentru o mai mare siguranta se va consulta lista de compatibilitate si se va face un test. Acest erbicid poate fi aplicat cu orice echipament terestru sau aerian, evitand driftul solutiei pe alte culturi.
Cantitatea de apa este specifica fiecarei culturi si variaza intre 50 si 300 de litrii apa/hectar in functie de echipament, talia buruienilor pentru o cat mai buna imbaiere a buruienilor.
Dupa tratare, se va spala instalatia de stropit.

Omologari erbicid Pantera 40 EC:


erbicid acvilanis
Produse similare
80 lei
Adauga
90 lei
Adauga

Fii primul care lasa un comentariu!
Back to content