Comenzi telefonice!
Go to content

Main menu:

HELMSTAR 75 WG - 170ron/5ha

Produse > Pesticide

Helmstar

Erbicid selectiv sub formă de granule dispersabile în apă pentru controlul postemergent al buruienilor cu frunză lată la culturile de cereale grâu sau orz

170 lei Adauga
HELMSTAR 75 WG

erbicid selectiv, ce conține 750g/kg Tribenuron-metil, sub formă de granule dispersabile în apă, pentru controlul post-emergent al buruienilor cu frunze late, la culturile de cereale ( grâu, orz).
Proprietăți generale: HELMSTAR 75 WG este un erbicid eficient, în doze mici de aplicare. Ingredientul activ este absorbit mai întâi prin frunzele plantelor, inhibând rapid creșterea buruienilor sensibile. După 1-3 săptămâni de la aplicare, frunzele buruienilor sensibile au un aspect clorotic și se ajunge în final la moartea buruienilor. HELMSTAR 75 WG are vieta reziduală scurtă în sol și nu are nici un efect asupra recoltei.
Instrucțiuni de utilizare: Aplicați primăvara, înainte de apariția frunzelor tipice la cereale. Cel mai indicat moment de aplicare este în timpul creșterii buruienilor, după apariția primelor 2 frunze, iar pentru Cirsium arvense și Helianthus annuus când ating înălțimea de 10-15 cm. Folosiți 100 până la 400 l de apă la hectar. Folosiți HELMSTAR 75 WG o dată pe sezon, într-o doză care să nu depășească 20g/ha.

Cultura         Doza
grau               15-20g/ha
orz                 10-15g/ha
erbicid acvilanis
Produse similare

Fii primul care lasa un comentariu!
CATEGORII
COMENZI
INFORMAȚII UTILE
MOD DE PLATĂ
PREȚURILE SUNT EXPRIMATE ÎN RON ȘI INCLUD TVA!
Back to content | Back to main menu