Comenzi telefonice!

Go to content

Main menu:

SDMA, sare de amina 120ron/5ha

Produse > Pesticide

2.4D 660SL 5L

Erbicid sistemic pentru combaterea buruienilor dicotiledonate din culturile de grâu şi porumb

120 lei Adauga
2.4 D 660 SL

Proprietăţi fizico-chimice: 2,4 D 660 SL este un erbicid pe bază de acid 2,4 D din sare DMA, cu utilizare in postemergenţă in combaterea buruienilor dicotiledonate la grau şi porumb. Produsul ajunge in frunze după numai 2 ore de la aplicare, iar primele efecte apar după 12-18 ore. In timp de o săptămnă are loc distrugerea totală a buruienilor.
Mod de acţiune: 2,4 D 660 SL este un erbicid sistemic, care este absorbit de plante atât foliar, cât şi radicular.
2,4 D 660 SL se aplică de la înfrăţire până la formarea primului internod, la grâu, iar la porumb în stadiul de 4 – 6 frunze. Are eficacitate maximă la temperaturi de peste 8 C. Nu se aplică la temperaturi peste 25 C. În cazul 2,4 D 660 SL nu există restricţii de rotaţie a culturilor. Volumul de apă pentru prepararea soluţiei este de 200 – 400 l/ha 2,4 D 660 SL este compatibil cu erbicidul TOMIGAN 250 EC (fluroxipir 250 g/l) aplicat asociat în doză de 0,4 l/ha.
Instrucţiuni de folosire: La cereale păioase tratamentul se aplică atunci când plantele sunt în faza de înfrăţire până la apariţia primului internod. La aplicarea tratamentelor, temperatura aerului trebuie să nu fie sub 10 – 12°C. Volumul de apă recomandat a se utiliza pe hectar este de 200 – 300 de litri.
2,4 D 660 SL este omologat la următoarele culturi si doze de aplicare:
  • Grâu: Spectrul de combatere –  buruieni dicotiledonate sensibile (în faza optimă de 2 – 4 frunze): Cirsium, Sinapis, Raphanus, Chenopodium (<3 frunze), Polygonum persicaria, Thlaspi, Capsella (grâu la înfrăţire – formarea primului internod). Doza recomandata 1,0 l/ha (postemergent)
  • Porumb:  Spectrul de combatere – buruieni dicotiledonate sensibile: Cirsium, Sinapis, Raphanus, Thlaspi, Capsella, Chenopodium (porumb 4 – 6 frunze, buruieni dicotiledonate 2 – 4 frunze, Cirsium < 10 cm)
Compatibilitate: Produsul 2,4 D 660 SL este compatibil cu alte pesticide şi îngrăşăminte foliare folosite în mod curent în România, cu excepţia produselor cu reacţie puternic alcalină. A nu se folosi în amestec cu erbicide antigramineice. Pentru o folosire corectă, consultaţi tabelele de compatibilitate şi efectuaţi un test înainte de utilizare.
erbicid acvilanis
Produse similare

Fii primul care lasa un comentariu!
CATEGORII
COMENZI
INFORMAȚII UTILE
MOD DE PLATĂ
PREȚURILE SUNT EXPRIMATE ÎN RON ȘI INCLUD TVA!
Back to content | Back to main menu